Basseng i hagen – Gjør drømmen til virkelighet!

Går du med drømmen om ditt eget lille ferieparadis i hagen?
Les om våre basseng her, og ta gjerne kontakt om du ønsker å realisere nettopp din bassengdrøm.

Mer tekst under bildene.

Les om de forskjellige bassengtypene

Stålplatebasseng

Med et stålplatebasseng får du mye badeglede til en overkommelig pris. En pakkeløsning av stålplatebasseng bygger du greit på en helg, og hele familien kan komme fort igang med badingen. Stålplatebasseng finnes som runde og ovale, og er normalt lagervare.

Laftebasseng

I år har vi igjen gleden av å produsere topp kvalitet laftebasseng i Norge, – på Evje i Setesdal. Det ble rett og slett litt umusikalsk å kjøpe trebasseng fra Frankrike når furuskogen står tett like utenfor stuedøra. Tett og fin furuplank fra Setesdal

Vi var heller ikke helt fornøyd med fleksibiliteten som den franske leverandøren kunne tilby. Alt var låst i forhåndsdefinerte pakkeløsninger.

Vår nye konsept er at du kan velge mye mer selv hvordan du vil ha bassenget. Les om dette på de aktuelle sidene.

Thermopool

Thermopool er det perfekte gjør-det-selv bassenget. Thermopool er et kvalitetsbasseng som bygges opp av isoporblokker som fylles med betong. På grunn av isoporen er disse bassengene veldig godt isolert, og de er også meget fleksible mht. størrelse og dybde. Er du litt nevenyttig, greier du fint å bygge en Thermopool. Vi har en veldig detaljert «step-by-step» byggeanvisning som du får med når du skal bygge bassenget.

Glassfiberbasseng

Glassfiberbasseng er «top of the range». Ferdig støpte basseng i glassfiber med en fantastisk finish og eksklusive former. På grunn av den ekstremt glatte overflaten er disse bassengene lette å holde rene, og de er er også komfortable å bade i på grunn av sine avrunda kanter.

Basseng AS kan nå tilby glassfiberbasseng fra to forskjellige produsenter, POLYFASER og EUROPOOL,

Polyfaser er i bransjen ansett som et av de sterkeste merkenavnene som leverer eksklusiv kvalitet. Produseres i Nord Italia på grensen til Østerrike.

Europool er nytt for oss, men vi har gjort meget grundige forundersøkelser og er trygge på kvaliteten. Produseres i Polen.

Det tar litt tid å få ferdig et basseng!

Prosessen med å bygge basseng er lenger enn folk ofte tror, så ikke utsett prosessen med å komme i gang. En av de tingene som ofte tar litt tid, er søknaden til kommunen, men det er likevel ikke noe du bør hoppe over. Vi anbefaler alle å søke.

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips