Basseng

Vi bygger basseng hele året!

Ikke utsett bygging av bassenget du drømmer om til sommeren. Prosessen med å bygge basseng er lenger enn folk ofte tenker på, så det kan være lurt å begynne planleggingen allerede nå. Her kan du lese mer om de ulike bassengtypene vi tilbyr.

Les om de forskjellige bassengtypene

Stålplatebasseng

Med et stålplatebasseng får du mye badeglede til en overkommelig pris. En pakkeløsning av stålplatebasseng bygger du greit på en helg, og hele familien kan komme fort igang med badingen. Stålplatebasseng finnes som runde og ovale, og er normalt lagervare.

Laftebasseng

Vår «nyhet» laftebasseng er kanskje ikke så nytt likevel når alt kommer til alt. For 15 år siden produserte vi slike basseng selv, men så fikk vi mye annet å gjøre og produksjonen stoppet opp noen år. Dette til tross for at vi hadde bare gode erfaringer med produktet. Nå introduser vi disse veldig praktiske bassengene på nytt, men da i samarbeid med et fransk firma. De lages altså i Frankrike, men tømmeret er finsk, – tett og holdbar furu. Alt er ferdig kappet, så det er bare å stable. Vil påstå at selv far kan bygge dem…! Opp med hånda de som ikke allerede har noe trykkimpregnert i hagen. Ingen hender oppe? Nei, det var det vi sa; disse bassengene glir rett inn i alle norske hager!

Thermopool

Thermopool er det perfekte gjør-det-selv bassenget. Thermopool er et kvalitetsbasseng som bygges opp av isoporblokker som fylles med betong. På grunn av isoporen er disse bassengene veldig godt isolert, og de er også meget fleksible mht. størrelse og dybde. Er du litt nevenyttig, greier du å bygge en Thermopool.

Glassfiberbasseng

Glassfiberbasseng er «top of the range». Ferdig støpte basseng i glassfiber med en fantastisk finish og eksklusive former. På grunn av den ekstremt glatte overflaten er disse bassengene lette å holde rene, og de er er også komfortable å bade i på grunn av sine avrunda kanter. Finnes i veldig mange størrelser og fasonger.

Abonnere på vårt nyhetsbrev?