Sikkerhet til laftebasseng

Vi kan i år også tilby flere forskjellige måter å sikre ditt laftebasseng på.
Du kan velge blant annet et sikkerhetstrekk av typen Roll Safe, som også er tilpasset ditt basseng. Eller et lamelltrekk til noen av modellene. Eller et passelig overbygg.

Lamelltrekk

Lamelltrekket MANU er et rimelig lamelltrekk. MANU er ikke motorisert, men sveives av og på med det avtagbare hjulet. MANU kan oppgraderes til motorisert lamelltrekk i ettertid. Kvaliteten på lameller og stolper er samme gode kvalitet, som de andre lamelltrekkene. Komponentene er de samme. Lamelltrekk er et sikkerhetstrekk som er laget av plastlameller som flyter på vannet. Sikkerheten oppnås delvis av oppdriften, og delvis av stivheten i selve lamellene, samt festene. Trekket er sertifisert etter de franske normene, som sannsynligvis er de strengeste i Europa.

VIKTIG! Et lamelltrekk må ALDRI anvendes rett etter/samtidig som sjokk-kloring, da dette kan skade trekket. Les mer i brukerveiledningen for lamelltrekk.

RollSafe modell EASY WOOD til laftebasseng

Easy Wood sikkerhetstrekk til sommer, er laget av svært slitesterkt PVC  belagt polyester (580g/m²), behandlet for å tåle UV-stråler. Godkjent etter de strenge Franske sikkerhetstreglene NF P90-308. Easy Wood leveres i ønsket standard farge, uten tillegg i prisen. Leveres i tilpasset form til bassenget, med rette hjørner (Evje), eller avkuttede hjørner (Mandal).

Easy Wood sikkerhetstrekk leveres med 14 cm overmål på kortsiden, og 5 cm overmål på langsiden, beregnet ut fra bassengets utvendige mål.

Dersom bassenget settes ned i bakken, eller du bygger platting rundt, skal vanlig roll safe brukes, og ikke wood modellen.

 

 

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips