Lamelltrekk

+ Les mer om Lamelltrekk

Lamelltrekk – godkjente sikkerhetstrekk

Lamelltrekkene vi selger er godkjent som sikkerhetstrekk til basseng etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308. Trekket virker isolerende både fordi det stopper fordampning, men også fordi det er luft i lamellene som skaper en “dyne” på vannflaten. Man kan velge mellom nedsenket trekk som er «usynlig» når det ikke er i bruk, eller et above ground trekk, hvor trekket står på bassengkanten. Lamelltrekk kan brukes på både innendørs og utendørs basseng. Og kan også monteres på eksisterende basseng. Våre lamelltrekk kan leveres i flere forskjellige farger. Både på selve lamellene og på stolpene (above ground), bjelken (nedsenket i lamellbrønn).

Lamelltrekk; Above Ground

Dette er lamelltrekk som du monterer over terreng på kanten av bassenget. Kort fortalt har disse lamelltrekkene alle de gode egenskapene til lamelltrekk, men er litt mer synlige enn de nedsenkede. Til gjengjeld koster de alltid en del mindre.

Lamelltrekk above ground er meget enkelt i bruk, særlig i motorisert versjon, som også er fullautomatisert med motor som programmeres for start og stopp. Hvis du likevel vil starte med en rimelig løsning, uten å gi fra deg fremtidige muligheter, kan du velge en manuell versjon som senere kan motoriseres.

Lamelltrekk; Nedsenket og motorisert

Nedsenket lamelltrekk er den diskret og estetisk fine versjonen av lamelltrekk. Alt det tekniske ligger gjemt nede i vannet, og en ser bare selve trekket på vannflaten. Også når trekket er rullet inn, er det skjult.

Nedsenket motorisert lamelltrekk er fullautomatisert med motor som programmeres for start og stopp.
”Usynlig” når det er opprullet. Må integreres i selve bassenget, enten med en permanent skillevegg, eller med en lettvegg av forsterket PVC.

Lamelltrekkene kan brukes utendørs så vel som innendørs. Og kan også monteres på eksisterende basseng.

Alle våre lamelltrekk er godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste normer, den franske normen NF P 90-308.

Hos Basseng AS får du alle typer lamelltrekk til svært konkurransedyktige priser. De fleste vil være motoriserte, men hvis du vil ha en rimelig løsning som senere kan oppgraderes, kan du velge et manuelt trekk. Komponentene er de samme. Alle våre manualer leveres i engelsk språk, men er under arbeid, slik at norsk versjon snart vil være klar. Ønsker du å være sikker på at norsk manual er klart for nettopp ditt lamelltrekk, ta kontakt for status.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (IMM’AX nedsenket, motorisert - PVC lameller). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.