IMM'AX - nedsenket motorisert

+ Les mer om IMM'AX - nedsenket motorisert

Viser det ene resultatet

Imm’Ax – nedsenket motorisert lamelltrekk til svømmebasseng

Imm’Ax – nedsenket motorisert lamelltrekk er luksusversjonen av lamelltrekk. Navnet henspiller på «Immergé», som betyr nedsenket på fransk, og «Axe» som betyr aksling. Motoren ligger altså i den nedsenka akslingen som lamellene blir rullet opp på. Det er derfor ikke nødvendig å punktere linerne til en ekstern motor.

Fordelen med Imm’Ax er at man ikke ser trekket når det er opprullet.

Et lamelltrekk er isolerende både fordi det stopper fordampning, men også fordi det er luft i lamellene som skaper en “dyne” på vannflaten (17 mm tykk).

Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308.

Imm’Ax har programmering for hvor det skal starte, og hvor det skal stoppe ved betjening.

Kan brukes utendørs så vel som innendørs.

I fremkant av lokket over lamellbrønnen er det en drager som lokket hviler på. Som standard er denne drageren 120 mm høy, men den kan også leveres som 80 mm eller 50 mm mot tillegg. Jo lavere drageren er, jo høyere kan vannstanden være i bassenget, for trekket skal jo flyte under drageren på vannspeilet.

PVC lameller

Vi mener at 9 av 10 kunder vil være best tjent med å velge PVC-lameller. PVC-lameller gir rikelig av de egenskapene de fleste trenger, – og for en rimelig pris: god sikkerhet, god isolering, enkel betjening og god holdbarhet. I og med at de ikke er lystransparente, gir de heller ikke noen utfordringer med økt algevekst. Etter som vi etter 20 år heller ikke har erfart at noen er skadet på noen måte, synes vi også at de har bestått sin eksamen rent styrkemessig.
Velg mellom fargene hvit, sand, blå eller lys grå.

PC lameller (Polykarbonat)

Hvis du ønsker transparente (gjennomskinnelige) lameller, er lameller av Polykarbonat det du må velge. Slike lameller har noen fordeler, men også noen utfordringer som du må ta hensyn til hvis du velger dem. Det største fortrinnet er at PC-lamellene har noen annerledes og veldig spennende farger. De kan være alt fra helt gjennomsiktige via sølvfarget til helt svarte. Utfordringen med dem er at de ”fanger” så mye varme at både lamellene og lineren like under dem kan bli skadet. Med den rette bevisstheten rundt dette faktum, kan en fint få ting til å fungere med PC-lameller også, men det må en bevissthet til. Bud nummer en er at lamellene alltid må ligge på vannspeilet for å kjøles, og renseanlegget må alltid svive når det er sol og varmt (fordele varmen som oppstår). Videre må en ikke montere slike lameller i sollys, for da blir de så varme at de vrir seg. PC-lameller kan ikke brukes på løsningene som står på bassengkanten, – uten at de gjemmes under en benk/kasse.

Polycarbonat er helt uknuselig (sterkere enn plasten i ei colaflaske).

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (IMM’AX nedsenket, motorisert - PVC lameller). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.