IMM’AX nedsenket, motorisert – PVC lameller

med HVIT skilleveggVarenummer: Ta kontakt

Ta kontakt for pris

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Sikkerhet,

Produktbeskrivelse

IMM’AX nedsenket, motorisert – PVC lameller

med HVIT skillevegg

Nedsenket og motorisert lamelltrekk inkludert skillevegg

 

IMM’AX nedsenket, motorisert – PVC lameller
Når en skal ha et nedsenket lamelltrekk, må akslingen og rullen med lamellen skilles fra badearealet, av sikkerhetsmessige årsaker. Når en bygger basseng og planlegger fra bunnen av, lager en den nødvendige skilleveggen selv, men når en skal sette inn lamelltrekk i et eksisterende basseng er dette ikke mulig uten å bytte liner. Med denne skilleveggen slipper du det. Vi kan levere alt du trenger til å gjøre denne oppgraderingen uten å skifte liner.

Den skilleveggen som brukes er av plast og kan leveres i fargene hvit, sand og lys grå. Festene som holder den, skrus fast i veggen over vannstand, så en trenger ikke å punktere lineren under vannstand.
Skilleveggen består av 25 mm forsterket PVC-paneler med en høyde av 30 cm. Maksimal bassengbredde er 7 m, og maks dybde er 2,14 m.
Over skilleveggen er det en drager tvers over bassenget. Også denne og festene den trenger er inkludert i leveransen, normalt i samme farge som skilleveggen.
Det som ikke er inkludert, er lokket over lamellbrønnen, altså fra drageren og til kortveggen. Det lager veldig mange av trykkimpregnerte materialer.

Bildet viser et nedsenket lamelltrekk med skillevegg. Bærebjelke av aluminium følger med, og legges på tvers i bassenget. Lokket over lamellbrønnen følger ikke med som standard med lamelltrekk fra Basseng AS, men kan bestilles separat om ønskelig. Mange velger å lage lokket i trykkimpregnert.
Leveres standard med bjelke i 120 mm. Kan også leveres med 50 og 80 mm bjelke mot tillegg.

PVC lameller

Vi mener at 9 av 10 kunder vil være best tjent med å velge PVC-lameller. PVC-lameller gir rikelig av de egenskapene de fleste trenger, – og for en rimelig pris: god sikkerhet, god isolering, enkel betjening og god holdbarhet. I og med at de ikke er lystransparente, gir de heller ikke noen utfordringer med økt algevekst. Etter som vi etter 20 år heller ikke har erfart at noen er skadet på noen måte, synes vi også at de har bestått sin eksamen rent styrkemessig.
Velg mellom fargene hvit, sand, blå eller lys grå.

 

IMM’AX nedsenket, motorisert – PVC lameller – Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308.

Dokumenter