Lamelltrekk Polycarbonat lameller

Hvit, blå eller svartVarenummer: Ta kontakt

Ta kontakt for pris

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Sikkerhet,

Produktbeskrivelse

Lamelltrekk Polycarbonat lameller

OPEN AERO er et lamelltrekk som styres med en smarttelefon.

OPEN AERO har også stemningsbelysning i stolpen(e*), som man kan stille inn på sin personlige smak i farge og intensitet**.

Stolpene er utformet for å ta minst mulig plass, uten å gå på kompromiss med stødighet, for enkel, langvarig og estetisk installasjon.

PC-lameller (polycarbonat)

Polycarbonat-lameller har noen fordeler, men også noen utfordringer som du må ta hensyn til hvis du velger dem. Polycarbonat er helt uknuselig (sterkere enn plasten i ei colaflaske). Det kunne vært en betydelig fordel, – hvis det ikke var for at vi gjennom 20 år ikke har hatt problemer med PVC-lamellene. Det største fortrinnet er derfor at PC-lamellene har noen annerledes og veldig spennende farger. De kan være alt fra helt gjennomsiktige via sølvfarget til helt svarte.
Utfordringen med dem er at de ”fanger” så mye varme at både lamellene og lineren like under dem kan bli skadet. Med den rette bevisstheten rundt dette faktum, kan en fint få ting til å fungere med PC-lameller også, men det må en bevissthet til.

*Det er klargjort for belysning i begge stolper, men ønsker man lys i stolpe 2, må man tilføre ledning til denne. Det er derfor viktig å klargjøre for dette på forhånd, slik at kabelen ligger skjult under dekke rundt, da den føres ned i stolpe 2, videre under dekke, og til motor.

**OPEN AERO APP (engelsk), kan farge og styrke justeres. Ved bruk av nøkkelbryter kan man skru lyset av og på, samt ta og på lamelltrekket. Men farge og styrke kan ikke justeres på nøkkelbryter.

OPEN AERO APPen kan brukes på Iphone iOS 10 og Android OS 5, samt høyere software versjoner. Og må ha Bluetooth 4.2 modul.

VIKTIG! Et lamelltrekk må ALDRI anvendes rett etter/samtidig som sjokk-kloring, da dette kan skade trekket.

NB! Installasjons-guiden er foreløpig kun på engelsk.

Open Aero – Lamelltrekk Polycarbonat lameller – Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308.

Dokumenter