Lamelltrekk med PVC lameller

Hvit, Sand, Blå eller Lys GråVarenummer: Ta kontakt

Ta kontakt for pris

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Sikkerhet,

Produktbeskrivelse

Lamelltrekk med PVC lameller

Open Aero lamelltrekk til svømmebasseng

OPEN AERO er et lamelltrekk som styres med en smarttelefon.

OPEN AERO har også stemningsbelysning i stolpen(e*), som man kan stille inn på sin personlige smak i farge og intensitet**.

Stolpene er utformet for å ta minst mulig plass, uten å gå på kompromiss med stødighet, for enkel, langvarig og estetisk installasjon.

PVC lameller

Vi mener at 9 av 10 kunder vil være best tjent med å velge PVC-lameller. PVC-lameller gir rikelig av de egenskapene de fleste trenger, – og for en rimelig pris: god sikkerhet, god isolering, enkel betjening og god holdbarhet. I og med at de ikke er lystransparente, gir de heller ikke noen utfordringer med økt algevekst. Etter som vi etter 20 år heller ikke har erfart at noen er skadet på noen måte, synes vi også at de har bestått sin eksamen rent styrkemessig.
Velg mellom fargene hvit, sand, blå eller lys grå.

*Det er klargjort for belysning i begge stolper, men ønsker man lys i stolpe 2, må man tilføre ledning til denne. Det er derfor viktig å klargjøre for dette på forhånd, slik at kabelen ligger skjult under dekke rundt, da den føres ned i stolpe 2, videre under dekke, og til motor.

**OPEN AERO APP (engelsk), kan farge og styrke justeres. Ved bruk av nøkkelbryter kan man skru lyset av og på, samt ta og på lamelltrekket. Men farge og styrke kan ikke justeres på nøkkelbryter.

OPEN AERO APPen kan brukes på Iphone iOS 10 og Android OS 5, samt høyere software versjoner. Og må ha Bluetooth 4.2 modul.

VIKTIG! Et lamelltrekk må ALDRI anvendes rett etter/samtidig som sjokk-kloring, da dette kan skade trekket.

NB! Installasjons-guiden er foreløpig kun på engelsk.

Open Aero – Lamelltrekk med PVC lameller – Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308.

Dokumenter