OPEN CLASSIC - motorisert

+ Les mer om OPEN CLASSIC - motorisert

Viser det ene resultatet

Open Classic – motorisert lamelltrekk til ditt svømmebasseng

OPEN CLASSIC er et motorisert lamelltrekk, som monteres på kanten av bassenget. Dette lamelltrekket er veldig raskt og enkelt å installere, og kan monteres på nesten hvilket som helst basseng.

Lamelltrekk er et sikkerhetstrekk som er laget av plastlameller som flyter på vannet. Sikkerheten oppnås delvis av oppdriften, og delvis av stivheten i selve lamellene, samt festene. Trekket er sertifisert etter de franske normene, som sannsynligvis er de strengeste i Europa.

Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308.

Ta gjerne kontakt for pris og info på lamelltrekk til ditt svømmebasseng

PVC lameller

Vi mener at 9 av 10 kunder vil være best tjent med å velge PVC-lameller. PVC-lameller gir rikelig av de egenskapene de fleste trenger, – og for en rimelig pris: god sikkerhet, god isolering, enkel betjening og god holdbarhet. I og med at de ikke er lystransparente, gir de heller ikke noen utfordringer med økt algevekst. Etter som vi etter 20 år heller ikke har erfart at noen er skadet på noen måte, synes vi også at de har bestått sin eksamen rent styrkemessig. Velg mellom fargene hvit, sand, blå eller lys grå.

PC lameller (Polycarbonat)

Polycarbonat-lameller kan ikke brukes til denne løsningen, med mindre du bygger en benk/kasse over lamellene der de er opprullet. De blir så varme i sola at de vrir seg og blir ødelagte.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Lamelltrekk ; Hvite stolper og farget PVC lameller). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.