OPEN CLASSIC BANC - motorisert

+ Les mer om OPEN CLASSIC BANC - motorisert

Viser alle 5 resultater

Open Classic Banc – motorisert lamelltrekk til svømmebasseng

BANC er en motorisert kasse med PVC eller Wood innramming til lamelltrekk over bakken. Den passer for nesten alle eksisterende eller fremtidige basseng. Avtakbar topp (anvendes kun når lamell-trekket ligger på vannet). Rammen gjør at den kan brukes som en solseng, innenfor maks belastning på 100 kg. jevnt fordelt.

BANC er tilgjengelig i 2 versjoner. Classic som vi presenterer her, men også Solar Energy BANC (kontakt oss for pris).

BANC kasse til lamelltrekk kan også leveres uten treverk eller PVC dekke, hvorav man kan velge materiale selv, og kun kjøpe strukturen med lameller inkludert (lamelltrekk – KUN struktur). Kassen leveres da med hvite sideplater.

PVC lameller

Vi mener at 9 av 10 kunder vil være best tjent med å velge PVC-lameller. PVC-lameller gir rikelig av de egenskapene de fleste trenger, – og for en rimelig pris: god sikkerhet, god isolering, enkel betjening og god holdbarhet. I og med at de ikke er lystransparente, gir de heller ikke noen utfordringer med økt algevekst. Etter som vi etter 20 år heller ikke har erfart at noen er skadet på noen måte, synes vi også at de har bestått sin eksamen rent styrkemessig. Velg mellom fargene hvit, sand, blå eller lys grå.

PC lameller (Polycarbonat)

Polycarbonat-lameller har noen fordeler, men også noen utfordringer som du må ta hensyn til hvis du velger dem. Polycarbonat er helt uknuselig (sterkere enn plasten i ei colaflaske). Det kunne vært en betydelig fordel, – hvis det ikke var for at vi gjennom 20 år ikke har hatt problemer med PVC-lamellene. Det største fortrinnet er derfor at PC-lamellene har noen annerledes og veldig spennende farger. De kan være alt fra helt gjennomsiktige via sølvfarget til helt svarte.
Utfordringen med dem er at de ”fanger” så mye varme at både lamellene og lineren like under dem kan bli skadet. Med den rette bevisstheten rundt dette faktum, kan en fint få ting til å fungere med PC-lameller også, men det må en bevissthet til.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Lamelltrekk OPEN CLASSIC BANC - PVC lameller). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.