Skyvbare

+ Les mer om Skyvbare

Skyvbare overbygg fra Gullberg & Jansson

Med et skyvbart overbygg fra G&J forlenger du badesesongen for ditt utendørs svømmebasseng.

Overbygg fra Gullberg & Jansson

Forleng badesesongen med overbygg og få i tillegg ekstra oppvarming på kjøpet. En solrik dag kan temperaturen øke med hele 6-8 grader. Når været ikke er fordelaktig, bader du under tak, og skyver enkelt bassengtaket bort om solen titter frem igjen. I tillegg vil et bassengoverbygg redusere fordampning og forhindre at løv, smuss og surt regnvann forstyrrer pH verdien i vannet.

Med forlengelseskinner kan du også skyve bassengtaket forbi hele bassenget.

Bassengoverbyggene er godkjent etter de strengeste sikkerhetskrav NF P 90 309.

Klikk her for å lese:
DERFOR ER BASSENG-OVERBYGG FRA G&J BEST!

Er overbyggene barnesikre?

Ja, alle overbygg fra G&J er barnesikre og kan raskt låses med nøkkel. Ellers oppfyller de lovbestemte krav til barnesikring.

Kan overbyggene brukes som vintersikring?

Basseng AS frarår å bruke overbyggene som vintersikring, og vi mener at alle andre burde gjøre det samme, men det ser vi at de ikke gjør. Ta deg tid til å lese litt videre her og gjør deg opp din egne mening.

Våre overbygg er testet for 45 kg snø pr m². Problemet er bare at våt snø kan veie hele 400 kg pr kubikkmeter, og da er 45 kg/m² ikke mer enn ca 15 cm med snø. 15 cm er ikke mer enn det som kan komme på en natt mens du sover, for ikke å snakke om hvis du er borte en hel helg og det snør.

Hvorfor er overbygg som andre firma selger så mye sterkere enn de Basseng AS selger?

Sannheten er at ingen overbygg på det norske markedet er vesentlig sterkere enn våre. Det er bare noen aktører som er mindre sannferdige enn oss. La oss være konkrete om en konkurrerende modell som flere firma selger i Norge, nemlig overbyggene til IDEALCOVER (selges som Klasisk A, B og C samt Casablanca osv). Disse overbyggene er av flere oppgitt å skulle tåle 150 kg/m². Litt underlig dette, for da vi solgte de samme overbyggene for flere år siden, oppga produsenten 45 kg/m². På mail til oss sier produsenten Albixon at de fortsatt er dimensjonert for 45 kg/m².

På nettsiden til www.poolteam.se finner vi mer fakta om disse overbyggene. Der ser vi at profilene i buene (det er dem som gir styrken) er 36 x 50 mm og av aluminium. Våre profiler er 40 x 47 mm og av aluminium. Ser du noe i disse tallene som tilsier at de på 36 x 50 mm skal være 3 ganger så sterke som våre?!?

Vårt råd er at du forholder deg til fakta om profilene og gjør dine egne vurderinger. Be eventuelt om å få en TÜV-test fra produsenten. Vi har nemlig sett den som tilsier 45 kg. Tror du at 36 x 50 mm profiler tåler 150 kg/m², som på et 4 x 8 m basseng utgjør 4,8 tonn = 3 VW Passat?! Hvis du satser på at det er sant, så ta utskrift av der leverandøren påstår «tåler snø» og «tåler 150 kg/m²». Du kan komme til å trenge det!

PS. Når et overbygg kollapser under snølasten, ødelegger det som regel også selve bassenget (profilene brekker og kjøres inn i bassenget). Vi har sett triste bilder av slike skader.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Overbygg Nova Comfort 3,20 x 6,20 m, antr./poly klar). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.