Nova Comfort - Normal takhøyde

+ Les mer om Nova Comfort - Normal takhøyde

Viser alle 11 resultater

NOVA Comfort – overbygg med normal takhøyde til svømmebasseng

Nova Comfort, med antrasitt eller aluminiumsfargede profiler, er vår eksklusive standardserie med normal takhøyde.

4 valg med hensyn til utsende:
–   Antrasitt profiler med helt klare plastplater (polykarbonat PC), – en skikkelig bestselger
–   Antrasitt profiler med kanalplast (PC)
–   Aluminiumsfargede profiler med klare plastplater (PC)
–   Aluminiumsfargede profiler med kanalplast (PC)

Låsbart, barnesikkert og enkelt å betjene

Nova Comfort er et barnesikkert overbygg med lås, og modellserien passer spesielt godt for deg som er ute etter et normalt høyt, og stilrent overbygg. Til tross for høyden er det god plass til å svømme under taket. Siden Nova Comfort har skyvedør i taket som standard, er tilgangen enkel selv om overbygget er lukket. Døren kan monteres på valgfri side, venstre eller høyre. Når overbygget er stengt, er det barnesikkert og kan kun åpnes med nøkkel.

Automatisk seksjonslåsing og ekstra lave og behagelige skinner.

Nova Comfort har automatisk seksjons låsing, noe som betyr at overbygget kan åpnes og stenges raskt og enkelt. Du begynner å lukke den øverste seksjonen, og den tar med seg neste, og neste, og neste. Likevel kan seksjonene frigjøres fra hverandre for å åpnes på midten.

Overbygget beveger seg på ekstra flate komfortskinner. Skinnene er så flate at du nesten ikke merker når du trør på dem med nakne føtter. Med forlengelseskinner kan du skyve bassengtaket forbi hele bassenget.

Nova Comfort standard leveres flatpakket som byggesett, men kan også leveres i ferdig montert fra produsenten, mot et tillegg i prisen.

Tåler snø!?

Selvsagt tåler våre overbygg snø, ja faktisk akkurat like mye som alle andre overbygg på det norske markedet. Når vi likevel ikke anbefaler dem brukt som vinterdekke, er det fordi vi ikke ønsker å skyve risikoen og ansvaret for eventuell brekkasje over på deg som kunde. Legg merke til at noen som skriver «tåler snø» med store bokstaver, skriver med mindre skrift: «Det fungerer også som vinterdekning. Ved mye snø eller tung snø skal overbygget understøttes eller måkes.» Underforstått, hvis det bryter sammen, er det ditt ansvar.
Men er du trygg på at du er hjemme og kan måke det, så kan du nok bruke dem som vintertildekking, men vi gir ingen garanti.

Godkjent som sikring mot drukning.

Overbyggene er godkjent etter de strengeste krav NF P 90 309.

Nova Comfort kan brukes både med og uten kantstein. Modellserien er meget populær, og oppfyller alle krav som kan stilles til et bassengoverbygg. Og har samtidig en elegant og robust konstruksjon.

Fargevalg på profiler: 44/40 mm mattlakkerte profiler i aluminiumshvit (RAL9006), eller antrasitt grå (RAL 7016).

Flate skinner, høyde 12 mm, sølvelokserte (aluminium).

Valg av panel: Dobbeltvegget kanalplast (PC*, 6 mm) eller klarplast (PC*, 3 mm)

Låsefunksjon: Automatisk seksjons låsing med nøkkel

Dørløsning: Skyvedør på valgfri side og avtakbar front- og bakgavl

Garanti: 3 års materialgaranti

Ekstrautstyr: Forlengelseskinner 320 cm, Gavldør

Info: Nova Comfort leveres i boks direkte fra leverandør. Frakt tilkommer. Leveringen foregår enten ved at emballasjen åpnes og hver del lastes av for hånd av mottaker, eller at den lastes av hel ved hjelp av kranbil (mot pristillegg – anbefales).

* PC: Polykarbonatplast

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Overbygg Nova Comfort 4,79x10,70 m, antr./poly klar). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.