Roll Safe sikkerhetstrekk

+ Les mer om Roll Safe sikkerhetstrekk

Bassengtrekk eller sikkerhetstrekk til basseng

Som bassengeier er du pliktig å sikre bassenget ditt mot drukning. Ofte er det vanskelig å finne en løsning som er overkommelig i pris, tilfredsstiller krav til sikkerhet, men også er enkelt å bruke. Vi mener vårt RollSafe er en god løsning.

Viser alle 3 resultater

Roll safe Easy One

Et rimelig produkt, som likevel gir fullverdig sikkerhet

Roll safe Easy One er «isolerende» fordi det stopper fordampningen. Det er fordampningen som forårsaker mest nedkjølinger. Spennes fast med faste stroppefester på kortsidene. Maks bassengmål 5 x 10 m
Velg mellom fargene Blå, Grønn, lys-grønn, brun, elfenben, Grå og lys-grå.

Roll safe Easy First Evolution

Prisgunstig og god kvalitet

Roll safe Easy First Evolution har et anti-lifting system på langsidene som beskytter bassenget ekstra mot støv, løv og blader. Denne forsterkningen forebygger også «flabring» av duken ved sterk vind. Denne modellen passer utmerket dersom du for eksempel har kantstein, pga. de utskiftbare slitestrimler under tekket.
Maks bassengmål 6 x 12 m

Velg mellom fargene Blå, Grønn, lys-grønn, brun, elfenben, Grå og lys-grå.

Roll safe Easy Top

Topp kvalitet, og det lille ekstra på finish

Roll safe Easy Top har et anti-lifting system på langsidene som beskytter bassenget ekstra mot støv, løv og blader. Denne forsterkningen forebygger også «flabring» av duken ved sterk vind. Den er utstyrt med forsterkede kanter og utskiftbare slitedeler, som gjør at dette produktet egner seg utmerket rundt basseng, med kanstein eller annet ugjevnt underlag. Egenskapen «superblack evolution» på selve presenningen,  gjør dette produktet ekstra beskyttet mot slitasje og rifter og 100% ugjennomsiktig som hindrer algevekst.
Maks bassengmål 6 x 12 m

Velg mellom fargene Blå, Grønn, lys-grønn, Grå og lys-grå.

RollSafe sikkerhetstrekk rulles ut over bassenget i lengderetningen, og har tverrgående aluminiumsrør som stiver av trekket, slik at det kan bære vekten av en voksen. Trekket rulles av bassenget ved at man sveiver på en stang med utveksling (som en markise-sveiv). Samtidig rulles et bånd inn i rullen. Når man skal legge på trekket igjen drar man bare i båndet. Trekket betjenes normalt greit av én person opp til 50 m² (inkl. overmål).
Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308.

Vi kontakter deg for å bekrefte fargevalg.

Ønsker du pris på andre mål – kontakt oss.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Sikkerhetstrekk Roll Safe EASY TOP). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.