Skyvbar terrasse åpen tegning

Skyvbar terrasse

+ Les mer om Skyvbar terrasse

Overdekkingen som fungerer både sommer og vinter

Vår nyhet skyvbar terrasse er en genial løsning som er både praktisk og sterk nok til å bære snølast (200 kg/m²).

 

Viser alle 15 resultater

Skyvbar terrasse, – en løsning med mange funksjoner

Vår nye skyvbare terrasse er genial i all sin enkelhet. Terrassen bygges stor nok til å dekke hele bassenget, og den er sterk nok til at den også fungerer som vintertildekking.

Skyvbar terrasse over basseng

 • Selvsagt låsbar
 • Bygges på mål til ditt basseng
 • Sterk nok til å være bærende opp til 8,2 m
 • Kan være en-delt eller to-delt
 • Leveres uten treverk, det holder du selv, f.eks i trykkimpregnert
 • Veldig enkel montering
 • Kan om ønskelig motoriseres, men ruller også veldig lett ved manuell betjening
 • Ruller i to skinner som monteres langs bassenget (kan også være bare en skinne)
 • Bygges greit på en dag

Skyvbar terrasse, – genialt enkel, men sterk og fleksibel

Vi har fulgt med på produsenter av skyvbare terrasser i mange år, men hittil ikke ment at noen har et godt nok utviklet produkt til at vi har villet satse på det. Nå fant vi en produsent som har forenklet konseptet så mye at vi ble overbevist. De bruker samme veldig kraftige aluminiums profiler uansett størrelsen på terrassen (stor forenkling). Disse profilene er så kraftige at de har bæring nok til et spenn på 8,2 m. Det gjør at du selv med et basseng på 8 m lengde, kan skyve terrassen ut på langsiden.

Todelt skyvbar terrasse

Kan lages som én eller som to plattinger

Ikke alltid har en like stor plass på siden av bassenget som størrelsen av selve bassenget. Da kan det være greit at vi kan levere en todelt løsning.

Tre tilleggsvalg kan være aktuelt:

 • Polykarbonat plater for total tetting. Når den bærende konstruksjonen dekkes med for eksempel terrassebord, vil dette ikke være regntett og støvtett. Derfor kan du velge et tillegg med plater av polykarbonat som legges inn i kontraksjonen i en slak bue, slik at regnvannet og skitten ledes utenfor bassenget. Denne tettingen vil også redusere varmetapet betydelig, da det tetter så godt at det reduserer fordampningen.
 • «Spikerslag»(bjelker) mellom hoved-dragerne. Hvis din bord-retning er på tvers av hoved-dragerne, kan du skru bordene direkte på drageren. Hvis du derimot ønsker å snu retningen på bordene, må du sette inn understøttelse for dette, – «spikerslag». Slik understøttelse kommer som ferdige pakker som er tilpasset din størrelse av den skyvbare terrassen.
 • Motorisering.Terrassen ruller så lett at det ikke er noe problem å skyve den manuelt. Den kan likevel motoriseres med motor som går på solenergi og styres med fjernkontroll. Størrelsen av terrassen avgjør om du trenger 1, 2 eller 4 motorer.

Terrassebordene kjøper du lokalt

Som regel vil en jo at den skyvbare terrassen skal fremstå likt med andre terrasser på eiendommen. Den skyvbare terrassen leveres derfor uten terrassebord, og så kjøper du det selv lokalt. Kan også kles med kompositt-tre eller fliser

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Spikerslag til skyvbar terrasse 5x10). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.