Skyvbar terrasse 3,5 x 7 m

Varenummer: 36007258

kr 117 475

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Sikkerhet,

Produktbeskrivelse

Sikring av bassenget, – fungerer både sommer og vinter.

Når du skal sikre bassenget ditt om sommeren, må løsningen være så enkel å bruke at den virkelig blir brukt. Det takler våre skyvbare terrasser.
Om vinteren derimot, må løsningen tåle snølast. ATLAS skyvbare terrasse tåler inntil 200 kg pr m² (når spennet er maksimalt, altså 8,2 m, ellers mer).

Leveres på dine ønskede mål til kr 5.000 pr m² (introduksjonspris, veiledende kr 6.000). Størrelsen som er brukt her, er bare for å vise hva det vil koste for de mest vanlige bassengstørrelser.

  • Terrassen kan skyves både fra kortsiden, langsiden og dessuten være todelt, uten at prisen endrer seg.
  • Levers som komplett byggesett (ferdig på dine ønskede mål), dog uten bekledning. Overflaten holder du selv, og terrassen kan kles både med trykkimpregnert, kompositt-tre og fliser.
  • Meget kraftig aluminiums konstruksjon som tåler 300 kg/m² som korttidslast og 200 kg /m² som langtidslast (snø)
  • Nylonbørster rundt hele konstruksjonen, gjør tildekkingen helt tett.
  • Bære-spennet kan være hele 8,2 m, hvilket betyr at terrassen kan dekke et basseng på 8 m lengde og likevel skyves til sides for lengderetningen.
  • Bygger bare 240 mm i høyden (eksl. kledning/bord)
  • Alt kommer ferdig kappet og forhåndsboret til skruer.

Tre tilleggsvalg kan være aktuelt:

  • Polykarbonat plater for total tetting. Når den bærende konstruksjonen dekkes med for eksempel terrassebord, vil dette ikke være regntett og støvtett. Derfor kan du velge et tillegg med plater av polykarbonat som legges inn i kontraksjonen i en slak bue, slik at regnvannet og skitten ledes utenfor bassenget. Denne tettingen vil også redusere varmetapet betydelig, da det tetter så godt at det reduserer fordampningen.
  • «Spikerslag» (bjelker) mellom hodedragerne. Hvis din bord-retning er på tvers av hoved-dragerne, kan du skru bordene direkte på drageren. Hvis du derimot ønsker å snu retningen på bordene, må du sette inn understøttelse for dette, – «spikerslag». Slik understøttelse kommer som ferdige pakker som er tilpasset din størrelse av den skyvbare terrassen.
  • Motorisering. Terrassen ruller så lett at det ikke er noe problem å skyve den manuelt. Den kan likevel motoriseres med motor som går på solenergi og styres med fjernkontroll. Størrelsen av terrassen avgjør om du trenger 1, 2 eller 4 motorer.