Glassfiberbasseng Europool Aves 705, Romersk

Europool Aves 705 Glassfiberbasseng med romersk trapp Mye basseng til en overkommelig pris Ta kontakt for et godt tilbud!

Glassfiberbasseng 3,2 x 7,05 / 1,55mVarenummer: 3-Aves705-p
Basseng kr 157 000
Tilpass bassengpakke Kategori: Basseng,

Produktbeskrivelse

Europool Aves 705 glassfiberbasseng med romersk trapp

Mål 3,2 x 7,05 / 1,55 m Europool Aves 705 er et glassfiberbasseng som passer godt til aktiv svømming og lek. På en kortende er det et komfortabelt sete i hvert hjørne. Og på motsatt side har det en romersk buet trapp.

Basseng AS har laget en forsterkning til basseng, som gjør det enklere å montere, – uten å måtte støpe.

Produsenten anbefaler at det støpes rundt Europool når de monters, I Norge er dette et ganske fordyrende og omstendelig tiltak. For å unngå det, har vi utviklet et «jord-anker» som gjør støpingen unødvendig. Dette «ankeret» får du bare hos Basseng AS. Hvis grunnforholdene er gode, trenger du heller ikke å støpe en bunnplate for Europool. Med gode grunnforhold mener vi at grunnene kan bygges opp og komprimeres slik at den fortsatt er helt flat etter 10 -20 år.

Benytt vår «konfigurator» (priskalkulator) for å se hvilket utstyr som egner seg til dette bassenget, og hvilke andre valg du kan gjøre på bassengpakken.

Når bassenget skal fraktes fra oss og til deg som kunde, kan påmontert utsyr bli skadet. Når vi vurderer at det er fare for det, klargjør vi bare for montering (lager hullene), og så sender vi med det du trenger for å montere det selv, hvis du ikke har kjøpt den tjenesten av oss. Pris på montering av utstyr på bassenget tilkommer. Vi leverer også alltid med i bassengpakken «jord-anker» og justerbare støtter til trappen. Dette er helt nødvendig på glassfiberbasseng med trapp.

Les om kvaliteten du får med Europool:

  • To sjikt med gelcoat innerst i bassenget, i stedet for ett. Gelcoaten er sjiktet som gir fargen, og som også må være motstandsdyktig mot kjemi.
  • Ståldrager rundt bassenget i to høyder, både i «magehøyde» og øverst. De fleste produsentene har ståldrager i én høyde, som regel øverst. Ståldragerne gir bassengene stabilitet til å holde seg rette og pene.
  • Isolasjon utvendig som er tilpasset nordiske forhold. Denne isolasjonen er selvsagt viktig for varmetapet, men den er også viktig for å beskytte bassengkroppen.
  • Til forskjell fra mange, setter vi også inn et «bunn»-avløp nederst på veggen. Det er veldig nyttig når du skal senke vannstanden i bassenget, eller eventuelt tømme det helt.
  • Moderne kant øverst på bassenget. For en del år siden ble formene til bassengene laget med en veldig kraftig kant rundt bassenget øverst. En del produsenter bruker enda disse formene. Europool derimot har en relativt lav pen øvre kant, men om en ønsker, kan denne dekkes med terrasse eller kantstein.
  • Garantien gjelder for vanntemperatur på 30°C.

Ta kontakt for et godt tilbud! Størrelse 3,20 x 7,05 x 1,55 Volum 26.500 liter Vekt ca. 710 kg Overflate 22,5 m²

Dokumenter