Fri form

+ Les mer om Fri form

Glassfiberbasseng fri form

Bassengene med fri form karakteriseres av de myke og runde buene.
I mange hager vil slike myke former komme mer til sin rett enn rektangulære modeller.
Likevel er det mange som foretrekker disse bassengmodellene, kun fordi de er veldig vakre.
Også disse modellene er utstyrt med en integrert trapp (unntak Ibiza 90).
Det blir dermed enkelt å komme ned og opp av i bassenget, og man får en plass å sitte.

Et svømmebasseng er en investering i så vel eiendom som egen helse, og de harmoniske buene til bassenget vil bidra til følelsen av økt velvære.

Ved kjøp av Glassfiberbasseng så anbefaler vi deg å kjøpe en varmepumpe fra kvalitetsleverandøren Gullberg & Jansson med på kjøpet. Varmepumper forlenger badesesongen og gir deg en stabil og god badetemperatur.

Viser alle 3 resultater

Kvalitet fra Polyfaser

Polyfaser er en produsent som har laget glassfiberbasseng i over 20 år. Med erfaring fra mer enn 100.000 basseng, vet de hva de steller med. Det er din trygghet.

I tillegg til å bruke de beste produktene, herder Polyfaser sine svømmebasseng i en stor ovn i ett døgn for at all glassfiberen skal være gjennomherdet. Bassengene støpes over en form, og Polyfaser har mest tro på at resultatet blir perfekt når dette gjøres av erfarne fagfolk for hånd.

Isolert og med gode avstivinger

Alle bassengene vi tar inn, kommer fullisolert, godt egnet for det nordiske klima. I veggene er det loddrette avstivinger, og på toppen av veggen ligger det en solid stålramme bakt inn i glassfiberen. Det gir stabile basseng.

Som nevnt støpes bassengene over former, og de formene er veldig kostbare. Likevel har Polyfaser veldig mange modeller å velge mellom, i tillegg til at de fleste modellene kan forlenges eller forkortes.

Glassfiber INNOVER og glassfiber UTOVER

På rimelige glassfiberbasseng (de med gult utseende på utsiden) er isolerende skum sprøytet på utsiden, uten å dekkes til. Dette skummet kan ta opp fuktighet, og da isolerer det dårlig. På Polyfaser er dette skummet dekket av et ytre lag med glassfiber som kapsler isolasjonen inne. Disse bassengene kan altså stå med «bena i vann», uten at det gjør noe.

Hvite basseng er mest populære

I Norge bygger de fleste sitt første basseng, og mange tror at det må være blått for å få den fine blå fargen på vannet. Det er feil! Polyfaser lager faktisk 90 % av sine basseng som hvite, og hvis du studerer bildene av bassengene våre vil du se at de fleste er hvite. Overraskende nok blir vannet likevel blått eller blå-grønt, men du kan se på stripa over vannstand at bassenget faktisk er hvitt.

Hvite basseng er også mindre utsatt for bleiking, eller faktisk ikke utsatt for det idet hele tatt. Det kan være et moment å ha med, særlig hvis du skal tilsette kjemi manuelt.

Kvalitet på HELE leveransen

Selve bassenget er bare ett ledd i en lang rekke forhold som må være på plass for at bassenget skal bli til glede i mange år, og ikke til bry.

  • Selve monteringen: det er faktisk mer komplisert å montere et glassfiberbasseng enn mange tror. Derfor ønsker Basseng As å stå for den jobben selv.
  • Renseanlegget og annet teknisk utstyr: til et Polyfaser glassfiberbasseng leverer vi alltid bare beste kvalitet av utstyr.
  • Helt kjemifri rensemetode: E-Clear kjemifrie rensing leverer vi for så vidt ikke bare til glassfiberbasseng, men du kommer til å elske den enkle og likevel hygieniske løsningen.

Hvorfor er vi så opptatt av «bunnavløpet» på våre basseng, og riktig dimensjonerte innstøpingsdeler som skimmere og returdyser?

Les mer om de ulike funksjonene, og viktigheten av hver komponent her.

Hvorfor basseng AS er fornøyde med Polyfaser, og deres produkter

Polyfaser er et solid firma, som kan dokumentere lang erfaring og kvalitetssikre materialer.
De har også en gjennomgående god kvalitet på deres arbeid som gjøres for hånd, og detaljer utføres til perfeksjon.Alle bassengene fra Polyfaser er produsert sømløst fra et enkelt stykke, og har derfor ingen skarpe kanter, sømmer og flis.

Det herdes også gjennomgående i en stor ovn, slik at både utsiden og innsiden er behandlet helt gjennom, og ikke bare fra en side. Alle bassengene vi tar inn kommer fullisolert, best egnet for det nordiske klima. Polyfaser er også et firma som vet at tiden aldri står stille, og at det er viktig å følge med i utviklingen. De har derfor klart å «henge med», både i forhold til utvidelse av modellsortiment, utvikling av løsninger,og kontinuerlig følge produksjonen i forhold til eventuelle feil og svakheter som kan dukke opp (både materielt, teknisk, og fasongløsninger).

Kvalitetsbasseng fra Polyfaser

Vi mener at et basseng fra Polyfaser gir valuta for pengene, og ikke bør sammenlignes direkte med produkter fra andre leverandører. Det er med glassfiberbasseng som med så mye annet, – en får det en betaler for. Vi jobber alltid med å holde prisene nede, men målet vårt er ikke å vinne en «priskrig» (erfaringsmessig klarer en sjelden det uten å kompromisse på kvaliteten).

Vi vil levere topp kvalitet til en god pris. Du som kunde skal føle deg trygg på handelen, både før og etter. Vi er stolte av produktene vi leverer, og mener kvaliteten på hele pakken er viktig.
Et glassfiberbasseng fra Basseng AS leveres kun med det beste tilbehøret. For oss skurrer det når vi f.eks. ser at glassfiberbasseng, – som vi regner som et high end produkt, leveres med billigste type tilbehør. Da er det en brist i kvalitetskjeden.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Glassfiberbasseng Polyfaser Ibiza 90). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.