Glassfiberbasseng fri form

Bassengene med fri form karakteriseres av de myke og runde buene.
I mange hager vil slike myke former komme mer til sin rett enn rektangulære modeller.
Likevel er det mange som foretrekker disse bassengmodellene, kun fordi de er veldig vakre.

Også disse modellene er utstyrt med en integrert trapp (unntak Ibiza 90).
Det blir dermed enkelt å komme ned og opp av i bassenget, og man får en plass å sitte.

Et svømmebasseng er en investering i så vel eiendom som egen helse, og de harmoniske buene til bassenget  vil bidra til følelsen av økt velvære.

Bilde av Polyfaser Barbados svømmebasseng
Fri form

Polyfaser Barbados

nyre, 402x775x153 cm

Ta kontakt for pris
Basseng

Polyfaser Ibiza 90

barnebasseng 240x451x 90 cm

Ta kontakt for pris
Basseng

Polyfaser Jamaica 3

nyre, 330x602x140 cm m/bredt hviletrinn

Ta kontakt for pris

Kvalitet fra Polyfaser

Polyfaser er en produsent som har laget glassfiberbasseng i over 20 år. Med erfaring fra mer enn 100.000 basseng, vet de hva de steller med. Det er din trygghet.

I tillegg til å bruke de beste produktene, herder Polyfaser sine svømmebasseng i en stor ovn i ett døgn for at all glassfiberen skal være gjennomherdet. Bassengene støpes over en form, og Polyfaser har mest tro på at resultatet blir perfekt når dette gjøres av erfarne fagfolk for hånd.

Isolert og med gode avstivinger

Alle bassengene vi tar inn, kommer fullisolert, godt egnet for det nordiske klima. I veggene er det loddrette avstivinger, og på toppen av veggen ligger det en solid stålramme bakt inn i glassfiberen. Det gir stabile basseng.

Som nevnt støpes bassengene over former, og de formene er veldig kostbare. Likevel har Polyfaser veldig mange modeller å velge mellom, i tillegg til at de fleste modellene kan forlenges eller forkortes.

Glassfiber INNOVER og glassfiber UTOVER

På rimelige glassfiberbasseng (de med gult utseende på utsiden) er  isolerende skum sprøytet på utsiden, uten å dekkes til. Dette skummet kan ta opp fuktighet, og da isolerer det dårlig. På Polyfaser er dette skummet dekket av et ytre lag med glassfiber som kapsler isolasjonen inne. Disse bassengene kan altså stå med «bena i vann», uten at det gjør noe.

Hvite basseng er mest populære

I Norge bygger de fleste sitt første basseng, og mange tror at det må være blått for å få den fine blå fargen på vannet. Det er feil! Polyfaser lager faktisk 90 % av sine basseng som hvite, og hvis du studerer bildene av bassengene våre vil du se at de fleste er hvite. Overraskende nok blir vannet likevel blått eller blå-grønt, men du kan se på stripa over vannstand at bassenget faktisk er hvitt.

Hvite basseng er også mindre utsatt for bleiking, eller faktisk ikke utsatt for det idet hele tatt. Det kan være et moment å ha med, særlig hvis du skal tilsette kjemi manuelt.

Kvalitet på HELE leveransen

Selve bassenget er bare ett ledd i en lang rekke forhold som må være på plass for at bassenget skal bli til glede i mange år, og ikke til bry.

  • Selve monteringen: det er faktisk mer komplisert å montere et glassfiberbasseng enn mange tror. Derfor ønsker Basseng As å stå for den jobben selv.
  • Renseanlegget og annet teknisk utstyr: til et Polyfaser glassfiberbasseng leverer vi alltid bare beste kvalitet av utstyr.
  • Helt kjemifri rensemetode: E-Clear kjemifrie rensing leverer vi for så vidt ikke bare til glassfiberbasseng, men du kommer til å elske den enkle og likevel hygieniske løsningen.

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips