Rektangulære

+ Les mer om Rektangulære

Glassfiberbasseng rektangulære

Våre glassfiberbasseng er «top of the range». Ferdig støpte basseng i glassfiber med en fantastisk finish og eksklusive former. På grunn av den ekstremt glatte overflaten er disse bassengene lette å holde rene, og de er også komfortable å bade i på grunn av sine avrunda kanter. Glassfiberbasseng finnes i veldig mange størrelser og fasonger, og i flere farger. På denne siden presenterer vi rektangulære.

Ved kjøp av Glassfiberbasseng så anbefaler vi deg å kjøpe en varmepumpe fra kvalitets leverandøren vår Gullberg & Jansson. Varmepumper forlenger badesesongen og gir deg en stabil og god badetemperatur.

Viser 1–16 av 21 resultater

Hva er Back Roller Box og Cover Light Box – og hvordan fungerer de.

Her vil vi gi litt mer forklaring på hvordan disse løsningene fungerer i praksis.

Når en ruller inn et lamelltrekk, må det ha et ”hulrom” hvor det lagres. Vi kaller ofte dette hulrommet for en ”lamellbrønn”. Svært ofte ligger denne lamellbrønnen i forlengelsen av bassenget og helt i overflaten på bassenget. Med den løsningen får en et synlig lokk i et annet materiale enn bassenget over den siste meteren av bassenget. Polyfaser tilbyr løsninger hvor lamellbrønnen er nedsenket og mer integrert i bassenget slik at en slipper dette godt synlige lokket.

Med et integrert lamelltrekk blir det tekniske ved et lamelltrekk vesentlig mer diskret, og trekket kommer ut av en diskret ”brevsprekk” i veggen, eller i en sprekk bak benken.

Et Polyfaser lamelltrekksystem er en godkjent sikring av ditt svømmebasseng. Det gir god sikkerhet mot drukning, men det
sparer også energi. Et lamelltrekk er energibesparende både fordi det stopper fordampning fra overflaten, men også fordi det er som en tynn dyne som inneholder stillestående luft.

Ditt svømmebasseng vil alltid se imponerende ut, både når trekket er åpent og når det er lukket.

Sikkerhet først!

Lamelltrekk fra Polyfaser oppfyller den strenge franske NF P90-308 sikkerhetsstandarden. Dette er det strengeste regelverket for sikring av basseng per i dag i Europa.

PVC lameller

(inkl. ved kjøp av Polyfaser m/Back Roller Box og Cover Light Roller Box). Disse PVC lamellene er 83 mm brede og kommer i fire farger (ikke transparente). Så det vil alltid være en farge som matcher din hage og ditt svømmebasseng. Kan mot et tillegg endres til andre farger og typer om ønskelig.

Fordeler:

  • Godkjent etter den franske sikkerhetsstandarden NF P90-308
  • Sparer energi
  • Godt isolerende
  • Enklere å rengjøre pga den gode bredden på lamellene, samt færre mellomrom (ca. 12 lameller pr. m.)

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Glassfiberbasseng Polyfaser Capri 80). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.