Glassfiberbasseng Europool Papeete 700, 3,5 x 7 / 1,50 m

Europool Papeete 700 Rektangulært Glassfiberbasseng. Et ekte gjør-det-selv basseng.

Glassfiberbasseng 3,5 x 7 / 1,50 mVarenummer: 3-Papete700-p
Basseng kr 169 000
Tilpass bassengpakke Kategori: Basseng,

Produktbeskrivelse

Europool Papeete 700 rektangulært glassfiberbasseng

Mål 3,5 x 7 / 1,50 m Europool Papeete 700 er et mellomstort svømmebasseng. Det er absolutt en av bestselgerne, som passer inn i ethvert hagemiljø, så vel som innendørs. Er produsert med en diskré og komfortabel hjørnetrapp som har avrundede trinn.

Et ekte gjør-det-selv basseng

Vi ønsker at Europool skal være et basseng som de aller fleste skal kunne montere selv.

Prisen gjelder Papeete 700 i fargen HVIT og LYS BLÅ som er på lager. Prisen gjelder så langt lageret rekker. For andre farger, ta kontakt for pris og info. Tilgjengelig i fargene: lys blå, hvit, sand, blå og grå.

Renseanlegg, – flere valg mulig:

Når det gjelder renseanlegg til bassenget, kan du velge mellom 3 alternativer:

 1. Filter og rørpakke UMONTERT Dette er en god løsning for deg som har et sted du kan montere renseanlegget, og som fint kan gjøre jobben selv. Vi har gode videoer som viser hvordan røropplegget i teknisk rom kan bygges. Du kan selvfølgelig også velge hvilken type automatisk kjemistyring du ønsker å supplere med. Hva pakken inneholder finner du under produktet «Filterpakke A Europool»
 2. Filter og rørpakke, MANUELL VERSJON, ferdig montert i en teknisk boks av glassfiber. Med manuell menes at det ikke er noen form for kjemistyring, men at kjemi må tilsettes manuelt. Velger du denne løsningen, skal du selv bare montere fleksible rør mellom bassenget og den tekniske boksen, som har ferdige innganger. Spesifikasjoner finner du på «Filterpakke B Europool». Den tekniske boksen er også klargjort med by-pass for varmepumpe
 3. Filter og rørpakke, med DOSATOR FOR KLOR OG pH, montert i en teknisk boks av glassfiber. Velger du denne løsningen, skal du selv bare montere fleksible rør mellom bassenget og den tekniske boksen, som har ferdige innganger. Spesifikasjoner finner du på «Filterpakke C Europool»
 4. Filter og rørpakke, med E-CLEAR HELT KJEMIFRI RENSING + pH KONTROLL, i en teknisk boks av glassfiber. Velger du denne løsningen, skal du selv bare montere fleksible rør mellom bassenget og den tekniske boksen, som har ferdige innganger. Spesifikasjoner finner du på «Filterpakke D Europool»

Alle de fire versjonene med renseanlegg leveres standard med 25 m fleksibelt 50 mm rør. Lag en skisse og vurder om dette er nok.

Les om kvaliteten du får med Europool:
 • To sjikt med gelcoat innerst i bassenget, i stedet for ett. Gelcoaten er sjiktet som gir fargen, og som også må være motstandsdyktig mot kjemi.
 • Gelcoat kjøpt i Nederland og Tyskland i stedet for i Tyrkia som andre bruker.
 • Ståldrager rundt bassenget i to høyder, både i «magehøyde» og øverst. De fleste produsentene har ståldrager i én høyde, som regel øverst. Ståldragerne gir bassengene stabilitet til å holde seg rette og pene.
 • Isolasjon utvendig som er tilpasset nordiske forhold. Denne isolasjonen er selvsagt viktig for varmetapet, men den er også viktig for å beskytte bassengkroppen.
 • Vi tilbyr at alle deler er montert på bassengene på fabrikken av proffene som har gjort dette i 13 år. Det gjelder lys, skimmer, returdyser og bunnavløp. Vi kiper heller ikke på antallet skimmere og returdyser, men leverer i henhold til internasjonal standard. Til forskjell fra mange, setter vi også inn et «bunn»-avløp nederst på veggen. Det er veldig nyttig når du skal senke vannstanden i bassenget, eller eventuelt tømme det helt.
 • Moderne kant øverst på bassenget. For en del år siden ble formene til bassengene laget med en veldig kraftig kant rundt bassenget øverst. En del produsenter bruker enda disse formene. Europool derimot har en relativt lav pen øvre kant, men om en ønsker, kan denne dekkes med terrasse eller kantstein.
 • Garantien gjelder for vanntemperatur på 30°C. Andre polske leverandørene garanterer bare til 28°C

Ta kontakt for et godt tilbud! Størrelse 3,50 x 7,00 x 1,50 Volum 31.500 liter Vekt ca. 830 kg Overflate 24,5 m² Ved kjøp av Glassfiberbasseng så anbefaler vi deg å kjøpe en varmepumpe fra kvalitets leverandøren vår Gullberg & Jansson. Varmepumper forlenger badesesongen og gir deg en stabil og god badetemperatur.

Dokumenter