Stålplatebasseng Atlantis

+ Les mer om Stålplatebasseng Atlantis

Drømmer du om basseng i hagen? – Gjør drømmen til virkelighet med stålplatebasseng!

Spar nå opptil 30% på våre Stålplatebasseng

Atlantis stålplatebasseng er et rimelig, men fullverdig svømmebasseng for deg som vil gjøre det enkelt. Stålplatebasseng er slitesterke og kan stå fritt på bakken, eller bygges inn i terrasse (ikke graves ned).

Viser det ene resultatet

Mye badeglede til en overkommelig pris

Vi pleier å si at et stålplate basseng neppe øker verdien på eiendommen, men det gir like mye badeglede som andre basseng. Våre stålplatebasseng leveres med filteranlegg som sikrer deg krystallklart vann til enhver tid. Hvis du vil, kan du også utstyre bassenget med full kjemistyring, men svært mange velger å bare ordne kjemien i disse bassengene manuelt. I så fall må du sette av ca 20 minutter en fast dag i uken.

Bassengpakker fra oss

Vi fokuserer mye på kvalitet, både på basseng, men også på utstyret.
Og vi er opptatt av å få frem hva du faktisk får i en bassengpakke Atlantis stålplatebasseng fra oss.
Vi har derfor oppdatert informasjonen under hver bassengpakke, slik at du kan trykke på linkene, og få info om hva som faktisk er i pakken.

Riktig dimensjonert renseanlegg, av god kvalitet, er veldig viktig for et godt resultat.

Vi har også godt utvalg av reservedeler til alle våre basseng og utstyr, så skulle uhellet være ute, så trenger ikke badesesongen være ødelagt pga mangel på reservedeler.

Et typisk gjør-det-selv basseng

De aller fleste klarer å bygge et stålplatebasseng selv. Vi selger så mange av disse bassengene hver sesong, at vi dessverre ikke har anledning til å bygge det for deg. Du får alliere deg med en lokal handyman.

Kan «graves ned»

Vi setter «graves ned» i anførselstegn, for du kan ikke fylle inntil et stålplatebasseng. Hvis du senker det i terrenget, må du altså la jordvollen skrå ut og bort fra bassenget, og så må hulrommet rundt bassenget bygges over med en terrasse. Da blir bassenget nedgravd, men ikke fylt inntil.

Grunnen til at du ikke kan fylle inntil et stålplatebasseng, er at veggene i seg selv ikke er så stive, men de får sin stivhet av vanntrykket. Det ville derfor gått fint å fylle inntil dem, – helt til du av en eller annen grunn må tømme bassenget, for eksempel for å bytte liner. Da vil massene rundt bassenget rase inn i bassenget, og du må faktisk grave bort alt og begynne helt på nytt.

Hvor langt liv har et stålplatebasseng?

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på, for det er flere forhold som spiller inn. Alle delene til bassenget er i utgangspunktet rustbeskyttet etter alle kunstens regler, men det forutsettes at det ikke blir oppskrapt under montering. I motsatt fall kan bassenget ruste der beskyttelsen er skrapt av. Våre først solgte basseng, som nå er over 20 år gamle, er fortsatt i full drift.

Lineren (vannposen) varer kortene enn selve bassenget. Livslengden til en liner er svært avhengig av vannkvaliteten. Det er således lett å ødelegge en liner på få år, men vår er faring er at det også er realistisk at den varer 10 -15 år. en må altså regne med å bytte liner flere ganger før hele bassenget er modent for utskifting.

Hvordan fundamentere for et stålplatebasseng

Stålplatebassengene er nok de bassengene som tåler best at en gjør relativt lite grunnarbeider. Utfordringen i Norge er jo dette med telehiv, men vår erfaring er at stålplatebassengene faktisk tåler litt tele-bevegelser i grunne. Hvis du skal ha bassenget på en nåværende plen, må du nok grave bort 30 – 50 cm, og erstatte jorda med pukk nederst, så en duk og til slutt litt subbus øverst. Subbus er knust stein med kornstørrelse 0- 8 mm. Det fine med subbus er at den kan komprimeres og bli ganske fast.

På de runde bassengene trenger du ikke å støpe bunnplate, men kan gjøre det. På de ovale uten sidestøtter du ikke støpe, for da får du problemer med de tverrgående støtte stagene som ligger under bassenget fra langside til langside. På ovale basseng med sidestøtte kan du støpe bunnplate om du vil.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Stålplatebasseng ATLANTIS 3,75 x 7,30 m, Oval). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.