Thermopool - Støpt med isoporblokker

+ Les mer om Thermopool - Støpt med isoporblokker

Drømmer du om basseng i hagen? – Gjør drømmen til virkelighet med thermopool!

Thermopool svømmebasseng er det perfekte gjør-det-selv bassenget. Thermopool er et kvalitets-basseng som bygges opp av isoporblokker som fylles med betong. På grunn av isoporen er disse bassengene veldig godt isolert, og de er også meget fleksible mht. størrelse og dybde. Er du litt nevenyttig, greier du å bygge et slikt basseng. Under denne kategorien finner du det som må betraktes som EKSEMPLER på bassengpakker. Vi har valgt ut noen størrelser som vi selger mange av, og priset disse.

Thermopool, – det fleksible bassenget

Det geniale med Thermopool basseng med liner (bassengduk), er imidlertid at det er meget fleksibelt, og at du nesten kan få den fasongen du ønsker. Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker. De fleste vil antagelig finne en indikasjon i de oppgitte størrelsene. Legg merke til at samme størrelse er oppgitt med stige og med hjørnetrapp. Vi anbefaler sterkt å velge med trapp.

Med og uten integrert lamelltrekk

Bassengene kan også bygges med en integrert lamellbrønn.
Her brukes samme blokkene som til resten av bassenget. Lamelltrekket ligger da skjult nede i brønnen, og kommer diskre ut på vannflaten når basseng skal sikres.

Når er det best med Thermopool støpt basseng

La oss nevne noen argumenter for når du bør velge Thermopool, og når du ikke bør gjøre det.

En av de viktigste grunnene til å velge Thermopool, er når du har andre krav til størrelse og dybde enn det de prefabrikkerte bassengene kan tilby. Med Thermopool, støpt svømmebasseng, kan du i stor grad gi bassenget den utformingen du ønsker. Du må dog tenke gjennom hvordan bassenget skal sikres. Det er ofte slik at jo mer fancy fasongen er, jo verre er det å sikre det. Hvordan vil du for eksempel sikre et basseng som er formet som en sommerfugl?

En annen grunn til å velge Thermopool, er hvis du vet at egeninnsatsen med byggingen er betydelig. Da er kan du få mye basseng for pengene. Men motsatt, hvis du skal betale andre for å bygge det, da kan du mest sannsynlig like godt gå for et litt dyrere glassfiberbasseng. Sluttsummen blir antagelig nokså lik.

La oss til slutt nevne at Thermopool ofte er gunstig når tomta er skrå og det er vanskelig å få til en mur på utsiden av bassenget. Med Thermopool, støpt basseng, har du både bassengvegg og støttemur i samme muren.

Hvem klarer å bygge et Thermopool basseng

Litt handyman bør en nok være, men vi pleier å si at hvis du klarer å bygge en enkel terrasse i vater og vinkel, da klarer du å bygge et Thermopool. Du får en veldig god steg-for-steg bygge anvisning. Vi har tross alt solgt noen hundre slike basseng, og veiledet mange forskjellige byggherrer. Etter hvert har vi tatt med i bygge anvisningen ting som vi merker at vi får spørsmål om.

Bygg selv – spar penger

Mange nordmenn liker å gjøre tingene selv. Bassengprosjekter er ikke noe unntak. Hele familier samles for å fullføre slike prosjekter. Med mange hender sparer man både tid og penger. Når bassenget er ferdig og badeklart, vil man se tilbake på en spennende tid der familien gjorde noe sammen. Da er det lov med selvskryt.

Kvalitetsbasseng

Thermopool er ikke et “billig basseng”. Alle komponentene er laget av kvalitetsprodukter, slik at du kan være stolt av ditt nye basseng. Fordelene er mange, og ulemper finner vi ingen av, med mindre du har ti tommeltotter. Hvis du er normalt nevenyttig er vi sikre på at også du vil klare å bygge bassenget selv.

Byggingen i korte trekk

Thermopool bygges alltid på en støpt såle; 10 cm hvis det er linerbasseng, 15 cm hvis det er for fliser. Sålen skal være indre mål på bassenget + 50 cm i lengde og bredde. Vi anbefaler alltid et bunnavløp i sålen, men dette kobles til filterkretsløpet, ikke «rett ut».

Så stabler du blokkene (som selvfølgelig følger med i våre Thermopool bassengpakker) som legoklosser, samtidig som du legger armeringsjern vannrett mellom hver rad og loddrett i alle cellene (hver 25 cm). Når veggene er oppe, setter du inn det vi kaller innstøpingsdeler; lys, skimmere, returdyser og eventuelt jetstream (også kalt motstrømsanlegg). En plastlist settes på toppen av blokkene til å henge opp lineren (bassengduken). Nå er bassenget klart til å støpes. Det siste du gjør er å tapetsere bassenget med en kraftig filt/underduk som limes på veggene. Spesiell lim som ikke gir grobunn for alger medfølger! For et fint basseng du har bygget….!

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Thermopool svømmebasseng 3 x 6 m). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk
Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.