Thermopool

Thermopool er det perfekte gjør-det-selv bassenget. Thermopool er et kvalitetsbasseng som bygges opp av isoporblokker som fylles med betong. På grunn av isoporen er disse bassengene veldig godt isolert, og de er også meget fleksible mht. størrelse og dybde. Er du litt nevenyttig, greier du å bygge et slikt basseng. Under denne kategorien finner du det som må betraktes som EKSEMPLER på bassengpakker. Vi har valgt ut noen størrelser som vi selger mange av, og priset disse.

Thermopool, – det fleksible bassenget

Det geniale med Thermopool er imidlertid at det er meget fleksibelt og at du nesten kan få den fasongen du ønsker. Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker. De fleste vil antagelig finne en indikasjon i de oppgitte størrelsene. Legg merke til at samme størrelse er oppgitt med stige og med hjørnetrapp. Vi anbefaler sterkt å velge med trapp.

Mer tekst under bildene

Når er det best med Thermopool

La oss nevne noen argumenter for når du bør velge Thermopool, og når du ikke bør gjøre det.

En av de viktigste grunnene til å velge Thermopool, er når du har andre krav til størrelse og dybde enn det de prefabrikkerte bassengene kan tilby. Med Thermopool kan du i stor grad gi bassenget den utformingen du ønsker. Du må dog tenke gjennom hvordan bassenget skal sikres. Det er ofte slik at jo mer fancy fasongen er, jo verre er det å sikre det. Hvordan vil du for eksempel sikre et basseng som er formet som en sommerfugl?

En annen grunn til å velge Thermopool, er hvis du vet at egeninnsatsen med byggingen er betydelig. Da er kan du få mye basseng for pengene. Men motsatt, hvis du skal betale andre for å bygge det, da kan du mest sannsynlig like godt gå for et litt dyrere glassfiberbasseng. Sluttsummen blir antagelig nokså lik.

La oss til slutt nevne at Thermopool ofte er gunstig når tomta er skrå og det er vanskelig å få til en mur på utsiden av bassenget. Med Thermopool har du både bassengvegg og støttemur i samme muren.

Hvem klarer å bygge en Thermopool

Litt handyman bør en nok være, men vi pleier å si at hvis du klarer å bygge en enkel terrasse i vater og vinkel, da klarer du å bygge et Thermopool. Du får en veldig god steg-for-steg bygge anvisning. Vi har tross alt solgt noen hundre slike basseng, og veiledet mange forskjellige byggherrer. Etter hvert har vi tatt med i bygge anvisningen ting som vi merker at vi får spørsmål om.

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips