Thermopool - Støpt med isoporblokker

+ Les mer om Thermopool - Støpt med isoporblokker

Drømmer du om basseng i hagen? – Realiser drømmen med en leverandør med lang erfaring på dette produktet!

Thermopool svømmebasseng er et perfekt gjør-det-selv basseng, bare du velger riktig leverandør! Mange leverandører har kastet seg på Thermopool-bølgen, men produktet er såpass komplisert at du bør kjøpe det fra oss, for vi har 30 års erfaring på disse bassengene. Vi har levert hundrevis av basseng og bygget dusinvis for kunder. Vi har god veiledning og egne fagfolk som kan «rykke ut» og hjelpe hvis noe skjærer seg.

  • God veiledning, bygget på 30 års erfaring
  • Underduk under lineren som har vunnet «best in Europe» pris. Lett å legge og skjuler små ujevnheter.
  • Alltid med bunnavløp
  • Liner som tåler 33 °C, mange farger og mønstre.
  • Mange valg av trapper

Thermopool, – det fleksible bassenget

Det geniale med Thermopool, er meget fleksibelt, og at du nesten kan få den fasongen du ønsker. Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker som du ikke får svar på i «konfiguratoren». De fleste vil antagelig få en grei indikasjon på hva bassenget de drømmer om vil koste gjennom de eksemplene vi har priset. Du skal bare vite at prisen på Thermopool er forholdsvis «lineær». Det er rett og slett materialforbruket som i stor grad bestemmer prisen.

Med og uten integrert lamelltrekk

Bassengene kan også bygges med en integrert lamellbrønn.
Her brukes samme blokkene som til resten av bassenget. Lamelltrekket ligger da skjult nede i brønnen, og kommer diskre ut på vannflaten når basseng skal sikres.

Teknisk rom

Støp teknisk rom i forlengelsen av bassenget med de samme blokken som bassenget. Enkelt og besparende.

Når er det best med Thermopool støpt basseng

La oss nevne noen argumenter for når du bør velge Thermopool, og når du ikke bør gjøre det.

En av de viktigste grunnene til å velge Thermopool, er når du har andre krav til størrelse og dybde enn det de prefabrikkerte bassengene kan tilby. Med Thermopool, støpt svømmebasseng, kan du i stor grad gi bassenget den utformingen du ønsker. Du må dog tenke gjennom hvordan bassenget skal sikres. Det er ofte slik at jo mer fancy fasongen er, jo verre er det å sikre det. Hvordan vil du for eksempel sikre et basseng som er formet som en sommerfugl?

En annen grunn til å velge Thermopool, er hvis du vet at egeninnsatsen med byggingen er betydelig. Da er kan du få mye basseng for pengene. Men motsatt, hvis du skal betale andre for å bygge det, da kan du mest sannsynlig like godt gå for et litt dyrere glassfiberbasseng eller Tilestone hvis du skal ha noe skikkelig eksklusivt. Sluttsummen blir antagelig nokså lik.

La oss til slutt nevne at Thermopool ofte er gunstig når tomta er skrå og det er vanskelig å få til en mur på utsiden av bassenget. Med Thermopool, støpt basseng, har du både bassengvegg og støttemur i samme muren.

Hvem klarer å bygge et Thermopool basseng

Litt handyman bør en nok være, men vi pleier å si at hvis du klarer å bygge en enkel terrasse i vater og vinkel, da klarer du å bygge et Thermopool. Du får en veldig god steg-for-steg bygge anvisning. Vi har tross alt solgt noen hundre slike basseng, og veiledet mange forskjellige byggherrer. Etter hvert har vi tatt med i bygge anvisningen ting som vi merker at vi får spørsmål om.

Byggingen i korte trekk

Thermopool bygges alltid på en støpt såle; 10 cm hvis det er linerbasseng, 15 cm hvis det er for fliser. Sålen skal være indre mål på bassenget + 50 cm i lengde og bredde. Vi anbefaler alltid et bunnavløp i sålen, men dette kobles til filterkretsløpet, ikke «rett ut».

Så stabler du blokkene (som selvfølgelig følger med i våre Thermopool bassengpakker) som legoklosser, samtidig som du legger armeringsjern vannrett mellom hver rad og loddrett i alle cellene (hver 25 cm). Når veggene er oppe, setter du inn det vi kaller innstøpingsdeler; lys, skimmere, returdyser og eventuelt jetstream (også kalt motstrømsanlegg). En plastlist settes på toppen av blokkene til å henge opp lineren (bassengduken). Nå er bassenget klart til å støpes.

Når bassenget er støpt, tapetsere du veger og bunn med en kraftig filt/underduk som limes på veggene. Spesiell lim som ikke gir grobunn for alger medfølger! Til slutt henges den fasongsveiste lineren på plass.  For et fint basseng du har bygget….!

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Thermopool svømmebasseng 3 x 6 m). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.