Tilestone basseng

+ Les mer om Tilestone basseng

Tilestone basseng er flislagte basseng som bygges helt på dine mål og dine ønsker. Bygges og flislegges på fabrikk i utlandet og kommer ferdig for å heises på plass i klargjort byggegrop.

Viser alle 4 resultater

Tilestone, – bassenget som topper alle kvalitetskrav

Tilestone bassengene er flislagte basseng som lages ferdig på fabrikk, og som bare kan heises på plass der du vil ha det. Avhengig av størrelsen på bassenget, lages et rammeverk enten av stålrør eller av komposittrør. På dette rammeverket legges det en 50 mm tykk plastplate med «bikubeplater» (honneycomb). Disse platene er veldig stive og stabile. Så legges det armert membran på platene, og til lutt kan det hele fliselegges. Utenpå konstruksjonen sprøytes det ca 5 cm med isolasjon.

Det at de lages ferdig på fabrikk, har flest fordeler og noen begrensninger.

  • En stor fordel er at byggingen og fliseleggingen foregår inne i et temperert lokale og utføres av proffer som bare gjør dette hele året. Produktene ved fliselegging liker best å bearbeides i romtemperatur og under tørre forhold, og det kan oppnås i produksjonslokalet.
  • Tilestone fliselegges med glassmosaikk, og både fliselim og fuge er to-komponents (Mapei)
  • Begrensningene knytter seg til transport. Tilestone-bassengene gjøres helt ferdig på fabrikk, og transporteres på høykant på en lastebil til din adresse. På grunn av denne transporten må lasteplanet og bassenget til sammen ikke overstige en høyde på 4,5 m (noen steder mindre på grunn av lave tunneler). I praksis er det en begrensning på ca 4 m bredde på disse bassengene.
  • Det må likevel bemerkes at bassengene kan lages mye større en bredde 4 m, men da må de lages i  flere deler, og kobles sammen på byggeplass. Det er relativt fordyrende.

Tilestone, – høy kvalitet og stor fleksibilitet

Måten Tilestone-bassengene bygges på, gjør at de kan utformes på veldig variert utforming. De kan lages som skimmer-basseng eller med overflow.  Trappen kan formes etter dine ønsker. De kan utstyres med skjult lamelltrekk. Selvsagt kan du få fliser i forskjellige farger

Velg størrelse og utforming etter eget behov, og lommebok…

Under denne kategorien presenterer vi 4 ulike størrelser og utforminger av Tilestone-basseng. Likevel sier vi «velg størrelse». Hensikten med de angitte modellene, er at du skal kunne sammenligne prisleiet med andre typer basseng vi selger. Vi synes det er fornuftig for både deg som  kunde og oss som leverandør at vi er på samme nivå budsjettmessig når vi snakker om muligheter.

Relativt lang produksjonstid, – bestill tidlig

Som det fremgår, er Tilestone «skreddersydde» basseng, og disse skredderne har det alltid travelt. Du må derfor ikke vente, men starte prosessen med å bestille tidlig. Det er fort 2 måneders leveringstid på Tilestone-basseng.

Ferdig flislagt basseng
Ferdig flislagt basseng

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Tilestone basseng - 3,75 x 9 m / 1,5m). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.