Europool glassfiberbasseng

Europool Haiti
Europool Haiti

EUROPOOL, når du vil ha mye kvalitet for en rimelig pris

Europool glassfiberbasseng er bassenget for deg som vil ha et rimelig basseng, men ikke gi avkall på kvalitet. Les hvorfor du bør velge nettopp Europool.

GODE glassfiberbasseng inntar en andreplass skalaen med hensyn til kvalitet, – bak flislagte basseng. Glassfiberbasseng bygges opp av polyester forsterket glassfiber med gelcoat ytterst. De har en veldig glatt og tiltalende overflate som er lett å holde ren. Ettersom de kommer ferdig støpte, har de også kort byggetid.

Vi begynte forrige avsnitt med å si GODE glassfiberbasseng. Det er fordi vi dessverre ser at det har kommet en del mindre bra basseng på det Norske markedet. Som så ofte ellers, får en det en betaler for. Dessverre ser de billige og de dyrere bassengene like fine ut når de er nye, mens problemene gjerne oppstår etter noen år. Vi har sett at glassfiberbasseng har sprukket, og vi har sett at overflaten «blører» seg på grunn av at de er dårlig herdet og at det er benyttet rimelige råmaterialer. Vi har også sett «god gammeldags glassfiberpest». Alle de Polske produsentene, – unntatt Europool, har en øvre temperaturgrense på 28 °C. Billig kan fort bli dyrt!

Europool, et sikkert valg av flere grunner

La oss liste opp hvorfor du trygt kan velge Europool:

 • I motsetning til mange andre leverandører har Europool samme pris for alle farger.
 • To sjikt med gelcoat innerst i bassenget, i stedet for ett. Gelcoaten er sjiktet som gir fargen, og som også må være motstandsdyktig mot kjemi.
 • Garantien gjelder for vanntemperatur opp til hele 30 C°, mens mange andre leverandører kun garanterer til 28 °C (ikke alle leverandørene er ærlige på dette).
 • Ståldragere er montert rundt bassenget i to høyder, både i «magehøyde» og øverst. De fleste produsentene har ståldrager i en høyde, som regel øverst. Ståldragerne gir bassengene stabilitet slik at de holder seg rette og pene.
 • Ingen støping nødvendig. Basseng AS har utviklet en måte å montere Europool som gjør støping unødvendig. Å støpe under og rundt bassenget gir en merkostnad på opptil kr 50.000. Basseng AS har utviklet et «anker» som gjør at veggene holder seg rette uten støping. Dette «ankeret» er inkludert i leveransen.
 • Moderne kant øverst på bassenget. For en del år siden ble formene til bassengene laget med en veldig kraftig kant rundt bassenget øverst. En del produsenter bruker disse formene enda. Europool derimot har en relativt lav, pen øvre kant. Om en ønsker det, kan denne dekkes med terrasse eller kantstein. De høye kantene er vanskelig å skjule, for hvis du skal gjøre det, blir vannstanden uheldig lav. Høy vannstand er penest.
 • Hvis du ikke ødelegger bassenget med feil verdier på kjemien, har det en levetid på 50 år ++

Kjøp Europool glassfiberbasseng av Basseng AS, og få det som «PLUG and PLAY»

Det er ikke det samme hvem du kjøper et glassfiberbasseng av. Noen selger bare «råvaren», og så må du tilberede måltidet selv. For en som ikke har bygd basseng før, er ikke det helt enkelt. Basseng AS ønsker at vi profesjonelle skal gjøre mest mulig av jobben, slik at monteringen er problemfri for deg som kunde.

 • Basseng AS Selger Europool glassfiberbasseng med alle deler montert på bassengene fra fabrikken, av proffene som har laget bassenget. Det gjelder lys, skimmer, returdyser og bunnavløp. Vi sparer heller ikke på antallet skimmere og returdyser, men leverer i henhold til internasjonal standard.
 • Til forskjell fra mange (alle de andre), setter vi også inn et bunn-avløp nederst på veggen. Det er veldig nyttig når du skal senke vannstanden i bassenget, men det er også viktig for å rense vannet i bunnsjiktet av bassenget. I bassenglandet Frankrike er det påbudt med bunnavløp, det sier vel litt!
 • Basseng AS tilbyr renseanlegg ferdig montert i en glassfiberboks. Da trenger du som kunde bare å koble/lime slanger mellom den boks og bassenget. Det greier selv far….!
 • Vi leverer alltid med de støttene du trenger under trappen, så slipper du å kjøpe Lecablokker eller lignende for å mure opp. Alle trapper i glassfiberbasseng må støttes opp. Våre støtter er justerbare i høyden.
 • Egenutviklet «sideanker» (forsterkning) gjør at du kan montere Europool kjøpt av Basseng AS uten å måtte støpe rundt. Det gir en stor besparelse.

Se utvalget her

Fordeler med glassfiberbasseng

Meget kort byggetid, én til to dager. Finnes i mange fasonger. Flere fargevalg. Finnes med nedsenket lamellbrønn. Meget holdbare og lette å holde rene. Kan repareres hvis du er uheldig og får skade.

Ulemper med glassfiberbasseng:

Vanskelig å finne noen hvis du ikke kjøper det for billig.

Hvordan et glassfiberbasseng best overvintres, kan du lese om her