Overbygg som sikring

Basseng AS Kundebilde Polyfaser Ischia 70 blått med overbygg Emporia

Skyvbare overbygg fra Gullberg & Jansson

Med et skyvbart overbygg fra G&J forlenger du badesesongen for ditt utendørs svømmebasseng. Og får i tillegg ekstra oppvarming på kjøpet. En solrik dag kan temperaturen øke med hele 6-8 grader. Når været ikke er fordelaktig, bader du under tak, og skyver enkelt bassengtaket bort om solen titter frem igjen. I tillegg vil et bassengoverbygg redusere fordampning og forhindre at løv, smuss og surt regnvann forstyrrer pH verdien i vannet.

Med forlengelseskinner kan du også skyve bassengtaket forbi hele bassenget.

Bassengoverbyggene er godkjent etter de strengeste sikkerhetskrav NF P 90 309.

Tåler snø!?

Selvsagt tåler våre skyvbare overbygg snø, ja faktisk akkurat like mye som alle andre overbygg på det norske markedet. Når vi likevel ikke anbefaler dem brukt som vinterdekke, er det fordi vi ikke ønsker å skyve risikoen og ansvaret for eventuell brekkasje over på deg som kunde. Legg merke til at noen som skriver «tåler snø» med store bokstaver, skriver med mindre skrift: «Det fungerer også som vinterdekning. Ved mye snø eller tung snø skal overbygget understøttes eller måkes.» Underforstått, hvis det bryter sammen, er det ditt ansvar.
Men er du trygg på at du er hjemme og kan måke det, så kan du nok bruke dem som vintertildekking, men vi gir ingen garanti.

Store overbygg fra Expodul, – tåler snø (uten «liten skrift»)Bassengoverbygg

I samarbeid med den svenske produsenten Expodul, kan vi nå levere store overbygg til basseng. Dette er et produkt som vil egne seg godt til campingplasser, hoteller, men også private som ønsker et badehus av topp kvalitet.

• Limtre reisverk
• 16 mm eller 32 mm polykarbonat tak
• Skyvedører på alle veggene, kan åpnes
• Mulighet for forskjellig glasskvaliteter i veggene
• Takrenner på begge langsidene
• Sylinderlås på to skyvefelt, ellers låsbart fra innsiden over alt

Tåler snø, uten forbehold.

Expodul overbygg dimensjoners til å tåle den snømengden som er i den snø-sonene du skal bruke det.