Polyfaser glassfiberbasseng, – med sandwich-konstruksjon

Basseng AS Kundebilde Polyfaser Ischia 70 blått med overbygg Emporia

Polyfaser, – det kan ikke bli bedre!

Et Polyfaser basseng er laget med nesten dobbelt så mye glassfiber som de fleste andre basseng. Dette fordi isolasjonen ligger mellom to lag glassfiber, altså i en sandwich konstruksjon. Dette gjør Polyfaser glassfiberbasseng vesentlig stivere enn andre basseng, noe vi ser godt når vi heiser de forskjellige typene basseng.

Polyfaser er en produsent som har laget glassfiberbasseng i over 20 år. Med erfaring fra mer enn 100.000 basseng, vet de hva de steller med. Det er din trygghet.

I tillegg til å bruke de beste produktene, herder Polyfaser sine basseng i en stor ovn i ett døgn for at all glassfiberen skal være gjennomherdet. Bassengene støpes over en form, og Polyfaser har mest tro på at resultatet blir perfekt når dette gjøres av erfarne fagfolk for hånd.

Isolert og med gode avstivere

Alle bassengene vi tar inn, kommer fullisolert, godt egnet for det nordiske klima. I veggene er det loddrette avstivere, og på toppen av veggen ligger det en solid stålramme bakt inn i glassfiberen. Det gi stabile basseng. Fordi Polyfaser bassengene har dekket isolasjonen med glassfiber, kan de stå med «bena i vann», uten at det gjør noe. Dette gjelder f.eks. ved høy vannstand der bassenget skal stå.

Hvite basseng er mest populære

I Norge bygger de fleste sitt første basseng, og mange tror at det må være blått for å få den fine blå fargen på vannet. Det er feil! Polyfaser lager faktisk 90 % av sine basseng som hvite, og hvis du studerer bildene av bassengene våre vil du se at de fleste er hvite. Overraskende nok blir vannet likevel blått eller blå-grønt, men du kan se på stripa over vannstand at bassenget faktisk er hvitt.

Hvite basseng er også mindre utsatt for bleiking, eller faktisk ikke utsatt for det idet hele tatt. Det kan være et moment å ha med, særlig hvis du skal tilsette kjemi manuelt.

Kvalitet på HELE leveransen

Selve bassenget er bare ett ledd i en lang rekke forhold som må være på plass for at bassenget skal bli til glede i mange år, og ikke til bry.

  • Selve monteringen: det er faktisk mer komplisert å montere et glassfiberbasseng enn mange tror. Derfor ønsker Basseng AS å stå for den jobben selv.
  • Renseanlegget og annet teknisk utstyr: til et Polyfaser glassfiberbasseng leverer vi alltid bare beste kvalitet av utstyr.
  • Helt kjemifri rensemetode: E-Clear kjemifrie rensing leverer vi for så vidt ikke bare til glassfiberbasseng, men du kommer til å elske den enkle og likevel hygieniske løsningen.
  • Garantien gjelder til 30 °C over tid. Ikke la deg lure når noe sier at glassfiberbasseng tåler mer enn dette. De fleste produsentene sier maks 28 °C, men ikke alle leverandører bringer dette videre.
  • Har mange modeller med nedsenket og «usynlig» lamelltrekk.
  • Leveres alltid med lys, skimmer, returdyser, bunn-avløp og støtte under trapp. Alle glassfiberbasseng må ha støtte under trappene, men de fleste leverandørene i Norge lar deg finne løsning for dette slev. Basseng AS har støtter med i leveransen.

Polyfaser kan ha størrelser opp til 4 x 11 m, og kommer ferdig støpt med akkurat den fasongen de skal ha, inkludert trapp og alt. Begrensningen på størrelsen ligger på transporten. Over den nevnte størrelsen kommer de i moduler og må settes sammen på stedet. Slike modulbasseng brukes helst på campingplasser og hoteller.

Fordeler med glassfiberbasseng:

Meget kort byggetid, én til to dager. Finnes i mange fasonger. Flere fargevalg. Finnes i modeller med overflow. Finnes med nedsenket lamellbrønn. Meget holdbare og lette å holde rene.

Ulemper med glassfiberbasseng:

Vanskelig å finne noen hvis du ikke kjøper det for billig.

Hvordan et glassfiberbasseng best overvintres, kan du lese om her