Hvordan bygge Thermopool

Thermopool egner seg veldig godt til selvbygging.

Er du litt praktisk, klarer du det fint. Vi har også en veldig god steg-for-steg bygge anvisning som du får med når du kjøper dette bassenget av oss. Vi pleier å si at hvis du kan bygge en enkel terrasse i vinkel og vater, så greier du også å bygge et Thermopool svømmebasseng.
Ta kontakt hvis du har spesielle ønsker.

Godt isolert og fleksibelt på fasong

Thermopool er et kvalitetsbasseng som bygges av isoporblokker (nesten som Lego) som fylles med betong. På grunn av isoporen er disse bassengene veldig godt isolert, og de er også meget fleksible mht. størrelse og dybde. Har du en skrå tomt som gjør det vanskelig å få fylt rundt bassenget, kan Thermopool være et godt alternativ. Med små tilpasninger kan det være frittstående på en eller flere sider.

Thermopool svømmebasseng kan bygges veldig store, og du kan også få det med overflow.

Norges mest komplette leveranse?

Vi vet at det er flere som leverer Thermopool basseng, men det vi får tilbakemeldinger om, er at vår leveranse er den mest komplette. Vi skjønner godt at det kan være vanskelig å forstå dette når du enda ikke har sett varen eller tatt i den, men la oss prøve å beskrive.

  • Blokkene. De blokkene vi bruker, er spesiallaget for basseng, og har en veldig hard overflate på den siden som vender innover i bassenget. Den ene siden av blokka (ca. 1 cm) er 3 ganger så hard som resten av blokka, og som andre blokker som også selges til basseng (Jakon og Sundolit)
  • Underduken. En «underduk» er en beskyttende filt som legges på undersiden av lineren (vannposen) for å beskytte denne mot skadelige stoffer i betong og blokker. Slik underduk finnes i veldig mange kvaliteter, fra 150 – 500 gram pr m². Vår underduk er på hele 500 gram, i tillegg til at den har en meget spesiell stivhet som gjør den lett å montere. Vi leverer også alltid med et giftstoff til å sprøyte på underduken slik at den i mindre grad gir grobunn for alger.
  • Lineren. Lineren er en «pose» av PVC som henges innvendig i bassenget for å gjøre det vanntett. Det er enkelt å montere lineren, og vi har den i mange farger og mønstre. Vi kan også bestille den tilpasset en innvendig trapp. Linerne har en levetid på 15 – 20 år før den må byttes, noe som ikke er så vanskelig.
  • Innvendig trapp. Basseng AS anbefaler alltid å bytte ut stige med trapp i bassengene. I dag når «alle» har varmepumpe og holder minst 27 grader, er det ikke slik at du må skynde deg opp av bassenget. Du kan gjerne sitte i trappa og nyte vannet og beundre din kjæreste, dine barn, eller var det barnebarn…? Vi kan levere en hjørnetrapp som er skåret ut i blokker av veldig hard isopor (EPS). Denne trappen blir alltid riktig på mål, og du monterer den på under en time.
  • Renseanlegg. Vi anser Thermopool å være et basseng i øverste kvalitets sjiktet, og vi utstyrer det derfor med renseanlegg av høyeste kvalitet fra Astral. Nå kan vi også tilby renseanlegget ferdig montert i en glassfiber-brønn. Da trenger du bare å koble rørene mellom bassenget og denne boksen, og så er du i gang.
  • Rørpakken. Med Thermopool basseng leverer vi en rørpakke som i mange tilfeller er alt du trenger. Men det er ikke to tekniske rom som er like, så det er ikke alltid at pakken inneholder absolutt alt du trenger.
  • Armering og betong. Basseng AS leverer ikke armering og betong, men vi leverer spesifikasjoner på hva du må bestille, – mengde og kvalitet.
  • Monteringsanvisning. Med i leveransen er en veldig detaljert «steg-for-steg» monteringsanvisning.