ZODIAC Renseroboter til basseng

ZODIAC Renseroboter til basseng – når kvaliteten betyr noe

Med sin patenterte syklonteknologi, ergonomiske design og førsteklasses kvalitet, har Zodiac utviklet plug & play-rengjøringsroboter som tar seg av rengjøringen i bassenget automatisk. Straks renseroboten senkes ned i vannet, begynner den å vaske bunnen, vegger og vannlinje basert på modell og spesifikasjoner. Det er i tillegg enkelt å rengjøre filteret etterpå ved behov.

Mange er redde for at det å ha svømmebasseng er mye jobb og vedlikehold. En vaskerobot «støvsuger» bassenget for deg og gjør at du kan bruke mer tid på avslapping og mindre tid på å holde bassenget rent.
Les mer om hvordan og de ulike modellene lenger nede på siden.

Hvorfor velge Zodiac Renserobot fra Basseng AS?

Alle våre bassengroboter kommer fra den franske kvalitetsleverandøren Zodiac. Med sin ergonomiske design, patenterte syklonteknologi, og førsteklasses kvalitet, skiller Zodiac-robotene seg ut fra andre leverandører. De er veldig enkle å betjene, energieffektive og det går raskt å rengjøre filteret. Zodiac har utviklet en patentert syklonfunksjon som gjør at rusket som samles inn er i konstant bevegelse inni filteret slik at det ikke klistrer seg til veggene og tetter igjen filteret.

Se vårt utvalg av renseroboter her