Filteranlegg Cantabric 14 m³ på pall MED bakvegg, m/sand

Varenummer: 3-canta14-pall-vegg-s-p

kr 28 440

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Alt til renseanlegg,

Produktbeskrivelse

Filteranlegg «plug and play», ferdig montert på pall

Versjon med bakvegg for feste utstyr til kjemistyring og div. kontrollskap.

Hvis du aldri har montert et teknisk rom før, kan det være krevende nok. Men nå trenger du ikke å lære det likevel. Vi har løst oppgaven for deg, og gjort alt klart på en plastpall. Du skal bare bære inn pallen (ca 60 kg) og koble til rørene som kommer fra bassenget.

På en standard europall av plast (80 x 120 cm), har vi fått plass til hele renseanlegget du trenger til ditt basseng. Vi har utstyrt pallen med et av de beste filtrene på markedet, nemlig Cantabrick fra Fluidra Astral, sirkulasjonspumpa er en selv-primende kvalitetspumpe fra Hayward. Selv-primende betyr at den kan stå over vannstand og likevel komme i gang (trenger altså ikke renne full av vann slik rimeligere pumper må). På denne pallen har vi også montert bakvegg. Den kan brukes til elektriske kontrollskap og diverse utstyr for kjemistyring.

Både på inngangen til pallen og på utgangen, er det kraner for å stenge ved behov, for eksempel ved rensing av forfilteret. Pallen er også utstyrt med by-pass til varmepumpe.

Cantabrick 14 m³/t gir veldig god filtrering av basseng opp til 75 m³. Vi har valgt å benytte sand som filtermedium, men for et tillegg, kan vi bytte sanden med glass-sand. Glass-sand gir litt bedre filtrering, og varer lenger før den må byttes (10 år)