Filteranlegg Mediterranean sandfilter 600 på pall, UTEN bakvegg

Varenummer: canta14-pall-s-p

kr 24 950

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Alt til renseanlegg,

Produktbeskrivelse

Filteranlegg «plug and play», ferdig montert på pall

Kan ikke bli enklere!

Hvis du aldri har montert et teknisk rom før, kan det være krevende nok. Men nå trenger du ikke å lære det likevel. Vi har løst oppgaven for deg, og gjort alt klart på en plastpall. Du skal bare bære inn pallen (ca 60 kg) og koble til rørene som kommer fra bassenget.

På en standard europall av plast (80 x 120 cm), har vi fått plass til hele renseanlegget du trenger til ditt basseng. Vi har utstyrt pallen med et av de beste filtrene på markedet, nemlig FM 600L, 14m³/t + Pumpe 100 12,6 m³/t.
Selv-primende betyr at den kan stå over vannstand og likevel komme i gang (trenger altså ikke renne full av vann slik rimeligere pumper må).

Både på inngangen til pallen og på utgangen, er det kraner for å stenge ved behov, for eksempel ved rensing av forfilteret. Pallen er også utstyrt med by-pass til varmepumpe.

Mediterranean sandfilter 600 gir veldig god filtrering av basseng opp til 50 m³. Mange velger filtersand som filtermedie, men for et tillegg, kan sanden byttes med filterglass. Filterglass gir litt bedre filtrering, og varer lenger før den må byttes (10 år).