Filteranlegg Mediterranean sandfilter 500 på pall, MED bakvegg

Varenummer: canta9-pall-vegg-s-p

kr 26 440

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Alt til renseanlegg,

Produktbeskrivelse

Filteranlegg «plug and play», ferdig montert på pall

Versjon med bakvegg for feste utstyr til kjemistyring og div. kontrollskap.

Hvis du aldri har montert et teknisk rom før, kan det være krevende nok. Men nå trenger du ikke å lære det likevel. Vi har løst oppgaven for deg, og gjort alt klart på en plastpall. Du skal bare bære inn pallen (ca 60 kg) og koble til rørene som kommer fra bassenget.

På en standard europall av plast (80 x 120 cm), har vi fått plass til hele renseanlegget du trenger til ditt basseng. Vi har utstyrt pallen med et av de beste filtrene på markedet, nemlig Mediterranean sandfilter FM 500L, 9m³/t +  G&J Pumpe 75 fra Gullberg og Jansson.
elv-primende betyr at den kan stå over vannstand og likevel komme i gang (trenger altså ikke renne full av vann slik rimeligere pumper må). På denne pallen har vi også montert bakvegg. Den kan brukes til elektriske kontrollskap og diverse utstyr for kjemistyring.

Både på inngangen til pallen og på utgangen, er det kraner for å stenge ved behov, for eksempel ved rensing av forfilteret. Pallen er også utstyrt med by-pass til varmepumpe.

Mediterranean sandfilter 500 gir veldig god filtrering av basseng opp til 50 m³. Mange velger filtersand som filtermedie, men for et tillegg, kan sanden byttes med filterglass. Filterglass gir litt bedre filtrering, og varer lenger før den må byttes (10 år).