Quantum UV + Dosator 30W til vol < 35m³

Varenummer: QP-35-EU

kr 19 900

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Alt til renseanlegg,

Produktbeskrivelse

Quantum Pro
UV-lys med fotokatalyse + dosator

Quantum Pro har videreutviklet den velkjente UV-rensingen til å bli mange ganger så effektiv som tradisjonell UV-behandling. Dette oppnås ved at UV-strålene sendes gjennom keramiske prismer, slik at det oppstår en fotokatalytisk prosess som desinfiserer vannet mer effektivt enn tradisjonell UV-bestråling.

Det er likevel et faktum at rensing med UV-lys bare skjer mens renseanlegget sviver og vannet derved kommer i kontakt med UV-lyset. Denne metoden gir ingen rensing mellom filtreringsøktene. Quantum Pro har derfor integrert en DOSATOR som kan tilsette LITT kjemi slik at mellomperiodene også er dekket. Med denne dosatoren kan du velge å enten tilsette litt klor, eller den klorfrie varianten Aktivt Oksygen. Vi skriver LITT kjemi med trykk på litt, for det er virkelig minimale mengder som er nødvendig i tillegg til UV-strålingen.

Denne modellen har en UV-lampe på 30 W og egner seg for basseng opp til 35 m³. De må likevel bemerkes at det er bare fordeler ved å velge en litt overdimensjonert.

PRO-modellen har også en digital nedtelling for når UV-lampene bør byttes etter 9000 timer

  • Minimum gjennomstrømming 1,5 m³/t
  • Maks Gjennomstrømming 12.000 l/t
  • Maks strømforbruk 40 W
  • Tåler klor og sjøvann
  • Leveres med flow switch og intelligent doseringspumpe

Dokumenter