Quantum UV + Dosator 55W til vol < 65m³

Varenummer: QP-65-EU

kr 24 900

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Alt til renseanlegg,

Produktbeskrivelse

Quantum Pro
UV-lys og fotokatalyse + dosator

Quantum Pro har videreutviklet den velkjente UV-rensingen til å bli mange ganger så effektiv som tradisjonell UV-behandling. Dette oppnås ved at UV-strålene sendes gjennom mange prismer, slik at strålene treffer partiklene i vannet fra mange forskjellige vinkler og gjentatte ganger når det passerer lyset. På denne måten forsterkes effekten av UV-bestrålingen betydelig.

Det er likevel et faktum at rensing med UV-lys bare skjer mens renseanlegget sviver og vannet derved kommer i kontakt med UV-lyset. Denne metoden gir ingen rensing mellom filtreringsøktene. Quantum Pro har derfor integrert en DOSATOR som kan tilsette LITT kjemi slik at mellomperiodene også er dekket. Med denne dosatoren kan du velge å enten tilsette litt klor, eller den klorfrie varianten Aktivt Oksygen. Vi skriver LITT kjemi med trykk på litt, for det er virkelig minimale mengder som er nødvendig i tillegg til UV-strålingen.

Denne modellen har en UV-lampe på 55 W og egner seg for basseng opp til 65 m³. De må likevel bemerkes at det er bare fordeler ved å velge en litt overdimensjonert enhet.

PRO-modellen har også en digital nedtelling for når UV-lampen bør byttes etter 9000 timer

  • Minimum gjennomstrømming 1,5 m³/t
  • Maks Gjennomstrømming 16.000 l/t
  • Maks strømforbruk 64 W
  • Tåler klor og sjøvann
  • Leveres med flow switch og intelligent dosatorpumpe

Dokumenter