UV-rensing med mulighet for tilsetting av kjemi

+ Les mer om UV-rensing med mulighet for tilsetting av kjemi

Viser alle 6 resultater

Elecro UV eller Quantum UV

UV-rensing av vann er en gammel og velkjent metode for rensing av vann. Brukes blant annet i kommunale vannverk og på sykehus.

Mange selger UV-lys til basseng, men det fine med våre to produkter er at de kombinerer en meget effektiv rensing med UV og en DOSATOR for litt tilsetting av kjemi. Les videre hvorfor denne kombinasjonen er viktig.

Det er et faktum at rensing med UV-lys bare skjer mens renseanlegget sviver og vannet derved passerer UV-lyset. Denne metoden gir ingen rensing mellom filtrerings øktene. Våre UV-apparater har en dosator som en integrert del av løsningen. Med denne dosatoren kan du automatisere tilsetting av litt kjemi slik at det er et buffer i vannet også når renseanlegget står stille.  Med denne dosatoren kan du velge å enten tilsette litt klor, eller den klorfrie varianten Aktivt Oksygen. Vi skriver LITT kjemi med trykk på litt, for UV-lyset reduserer behovet for kejmin ganske mye.

Elecro UV + dosator

Best i i klassen standard UV-lys. Effekten av et UV-lys avgjøres i stor grad av hvordan vannet strømmer forbi ,og hvordan veggene i «huset» reflekterer lyset. På Elecro UV er alt dette ivaretatt så langt det lar seg gjøre.

Quantum UV + dosator

Quantum Pro har videreutviklet den velkjente UV-rensingen til å bli mange ganger så effektiv som tradisjonell UV-behandling. Dette oppnås ved at UV-stålene sendes gjennom mange prismer som ligger rundt lyset, slik at det oppstår fotokatalyse. På denne måten forsterkes effekten av UV-bestrålingen betydelig.

  • Fotokatalytisk Ti02/Mo oksidasjon og klaringsmiddel
  • Kombinert fotokatalytisk og UV-teknologi
  • Eliminerer forurensninger og etterlater vannet friskt og rent
  • Reduserer behovet for kjemikalier i bassenget
  • Gjennomsnittlig levetid for lampen: 2 år
  • Utstyrt med intelligent lampelevetidsindikator
  • Tåler sjøvann og salt klorvann

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Quantum UV + Dosator 110W til vol < 130m³). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.