UV / Quantum

+ Les mer om UV / Quantum

Viser alle 3 resultater

Quantum Pro, – en genial kombinasjon av NY og gammel teknologi

UV-rensing av vann er en gammel og velkjent metode for rensing av vann. Brukes blant annet i kommunale vannverk og på sykehus.

Quantum Pro har videreutviklet den velkjente UV-rensingen til å bli mange ganger så effektiv som tradisjonell UV-behandling. Dette oppnås ved at UV-stålene sendes gjennom mange prismer, slik at strålene treffer partiklene i vannet fra mange forskjellige vinkler og gjentatte ganger når det passerer lyset. På denne måten forsterkes effekten av UV-bestrålingen betydelig.

Det er likevel et faktum at rensing med UV-lys bare skjer mens renseanlegget sviver og vannet derved kommer i kontakt med UV-lyset. Denne metoden gir ingen rensing mellom filtrerings øktene. Quantum Pro har derfor integrert en DOSATOR som kan tilsette LITT kjemi slik at mellomperiodene også er dekket. Med denne dosatoren kan du velge å enten tilsette litt klor, eller den klorfrie varianten Aktivt Oksygen. Vi skriver LITT kjemi med trykk på litt, for det er virkelig minimale mengder som er nødvendig i tillegg til UV-strålingen.

  • Fotokatalytisk Ti02/Mo oksidasjon og klaringsmiddel
  • Kombinert fotokatalytisk og UV-teknologi
  • Eliminerer forurensninger og etterlater vannet friskt og rent
  • Reduserer behovet for kjemikalier i bassenget
  • Gjennomsnittlig levetid for lampen: 2 år
  • Utstyrt med intelligent lampelevetidsindikator
  • Tåler sjøvann og salt klorvann

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Quantum UV + Dosator 110W til vol < 130m³). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.