Vannrensing mekanisk

+ Les mer om Vannrensing mekanisk

Mekanisk rensing av bassengvannet

Med mekanisk rensing mener vi fjerning av partikler fra vannet, partikler som er så store at en faktisk kan se dem. Dette til forskjell for bakterier og virus, som må fjernes kjemisk. Hovedproduktet til den mekaniske rensingen, er et filteranlegg.

Det finnes forskjellige typer renseanlegg / filteranlegg, men i Norge er det mest brukte den typen vi kaller SANDFILTER. I et sandfilter renses vannet ved å passere gjennom et tykt lag med sand. Du kan eventuelt velge å bytte sanden med «sand» av knust glass. Det vil fjerne enda mindre partikler, og varer lenger før du må bytte den. Et sandfilter er enkelt å bruke, for en bare vrir på en hendel og renser sanden når den er skitten (backwash).

Et av alternativene til sandfilter, er såkalte patronfilter. Ulempen er at disse filtrene må vaskes for hånd, noe de fleste er glad for å slippe. Filterpatronene må også byttes hvert år, og de koster ganske mye. Basseng AS selger bare sandfilter.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Mediterranean sandfilter 400 + Sirkulasjonspumpe 50). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.