Pumper fra G&J

+ Les mer om Pumper fra G&J

Viser alle 12 resultater

Zodiac har lang erfaring med produksjon av sirkulasjonspumper og tilbyr et komplett utvalg av både en pumpe med variabel hastighet, FloPro VS, og pumper med en hastighet, FloPro, av høyeste kvalitet.

Samtlige sirkulasjonspumper er meget lette å installere. Det går raskt å erstatte en eksisterende pumpe, da den lett kan etterinstalleres med lav eller høy bunnplate.

Pumper fra G&J har et stort forfilter på 2,6 liter og er lette å vedlikeholde.

FloPro – Effektive pumper med èn hastighet og lang levetid
FloPro VS – Høyeffektiv pumpe med variabel hastighet for aller beste energibesparing

En bassengpumpe er «hjertet» i ditt svømmebasseng. Pumpen fører vannsirkulasjon gjennom renseanlegget, og bassenget vil derfor ikke fungere uten en god pumpe. Bassengpumper bruker energi, det er derfor viktig at pumpen er av den energieffektive typen. Pumpens kapasitet bør matche volumet på bassenget og størrelsen på ditt renseanlegg.
Vær obs på om pumpen er «self priming». «Self priming» vil si at den greier å pumpe vann selv om den står over vannstand. Sirkulasjonspumper som ikke er det, må stå lavere enn vannstand slik at de fylles med vann for å komme i gang.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Pumpe FloPro Lav Bunnplate). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" indicates required fields

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.