Komplett renseanlegg

+ Les mer om Komplett renseanlegg

Viser alle 14 resultater

Et komplett renseanlegg består av en filtertank og en sirkulasjonspumpe.

Powerline Renseanlegg er både enkle å forstå og montere.
Filtertanken og pumpe er plassert på en felles sokkel, for enkelthets skyld.
Høy kvalitet fra Hayward til rimelig pris. Brukes nok mest med 38 mm fleksible rør

Astral Mediterranean Renseanlegg er anlegg i mellom-prissjiktet. Gode og pålitelige renseanlegg som gir mye for pengene. Brukes mest med 50 mm rørdimensjon.

Astral Cantabric Renseanlegg brukes av profesjonelle og private ved permanente installasjoner til nedgravde basseng.
Brukes alltid med 50 mm rør eller større. Pumpen står ikke på sokkel, og vi veksler litt på hvilke modeller vi anbefaler, avhengig av behovet. Høyeste kvalitet, med filtertank i glassfiber armert plast.

Pumpe av typen «variospeed»

I de senere år, er det mange som reklamerer mye for filterpumper som kan variere hastigheten. Dette fordi det er stor forskjell på hvor stor gjennomstrømming du trenger til forskjellige tider på døgnet og til forskjellige oppgaver. Typisk så trenger en mye fart på vannet når en skal tilbakespyle, men vesentlig mindre når bassenget er i «hvilemodus» og ingen bader. Disse pumpene er nyttige og gode, men vi anbefaler en annen løsning: Vi anbefaler at du bruker en vanlig pumpe (noe overdimensjonert), men kjøper en frekvensomformer separat utenom. En variospeed pumpe er en sirkulasjonspumpe med en innebygd frekvensomformer. Det er selve sirkulasjon pumpen som har kortest levetid av de to komponenten, og hvis pumpedelen ryker er det vesentlig dyrere å bytte den enn å bytte en vanlig pumpe.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Renseanlegg komplett POWERLINE 14 m³ inkl. pumpe). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.