Bassengtrapp

+ Les mer om Bassengtrapp

Viser alle 4 resultater

Gullberg & Jansson veldesignede helveggstrapp Magnelis er utformet, så den gir størst mulig badekomfort og trivsel. Bassengtrappen går langs hele poolens korte side, og det øverste trappetrinnet er 60 cm bredt, som gir en god sitteflate for samtlige badegjester. Tegningen viser helveggstrapp med fire trappetrinn sett fra siden.

Gullberg & Janssons bassengtrapp Magnelis finnes i fire størrelser og passer til alle rektangulære standardpools. Helveggstrappen leveres som byggesett med 5 års materialegaranti.

Helveggstrappen monteres enkelt ved å plassere den under lineren, når bassenget bygges, eller i forbindelse med et linerskift. Det går raskt å montere gavltrappen, og det finnes et komplett monteringssett som anbefalt tilbehør med alle deler, som behøves for korrekt montering inkl. fugeskum, pistol til fugeskum, PU-lim, pussebrett til EPS-justering, limskraper m m.

Gavltrappen har en robust konstruksjon, som består av et antall formtilskårne skumplastblokke (EPS*), som gir et bærende, stabilt fundament. Selve trappetrinnene er beskyttet av Magnelis-plater, som har en meget god korrosjonsmotstand og er velegnet til et bassengmiljø.

* EPS: Ekspandert polystyren. Helveggstrappen består av EPS med kvalitetsklasse S80, som anvendes i veggelementer, villafundamenter etc.

Frakt tilkommer direkte fra leverandøren. Ta kontakt for pris!

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (G&J Magnelis veggtrapp 3 m, 4-trinn, til under liner). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk
Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.