Bassengtrapp

+ Les mer om Bassengtrapp

Viser alle 12 resultater

I dag er det trapper som er populært i basseng, i stedet for stiger.

Når alle vil ha trapper, øker også forventningene til valgmulighetene for hvordan trappene skal se ut. Vi har i mange år hatt en hjørnetrapp som vi får gode tilbakemeldinger om. Den fortsetter vi selvsagt med, men i tillegg tilbyr vi nå trapper med forskjellig utforming.

Prisen på trappene fremkommer av to faktorer

  • Selve byggeklossene som danner fasongen på trappen.
    • Vi bruker «klosser» av ekspandert polystyren S140 til å bygge opp trappene. For å unngå at harde hæl-tramp kan lage hakk i overflaten på trinnene, blir disse dekket med en 3 mm tykk plastplate.
    • Blokkene som brukes er 30 x 30 x 120 cm, men disse kan sages greit med en håndsag. I våre standard trapper er det bare lengden som av og til må tilpasses bredden på bassenget.
  • Prisen for å tilpasse lineren til den aktuelle trappa
    • Å sveise lineren i rett fasong til en litt komplisert trapp, er et tidkrevende arbeid som liner produsentene tar seg betalt for. Jo mer komplisert trappa er, jo høyere pris.
    • Dersom bassenget skal flislegges, bortfaller selvsagt denne delen av trappeprisen. Vi har derfor også priset trapper uten liner-tillegg.

Vi tilbyr følgende trapper:

Hjørnetrapp:

Denne trappa har egne byggeklosser av en ganske hard kvalitet (EPS S400), Den trenger således ikke plastplate på trinnene. Den er beregnet på bassengdybden 150 cm, men kan relativt greit modifiseres til andre dybder. Spør våre selgere.

Gavlveggtrapp:

Disse trappene er modulbaserte, og bygger 120 cm langs veggen. Hvis dette målet ikke går opp i din bassengbredde er blokkene enkle å skjære på lengden.

Gavlveggtrapp med sittebenk:

Her kan en egentlig ganske enkelt bygge opp en løsning etter hvordan en ønsker det. Likevel lurt å holde seg til klossemålene på 30 x 30 x 120 cm. På slike løsninger er det vanskelig å angi nøyaktige priser, for prisen på tilpassing av lineren vil avhenge av bredden på bassenget og kompleksiteten av trappen.

Kassetrapp:

Hvis noen har et bedre navn på slike trapper, motas det med takk. Vi tror likevel at illustrasjonen viser hvordan disse trappen er. Også disse bygges opp av klossene på 30 x 30 x 120 cm, så den ubearbeida bredden på trappa er 120 cm. Hvis vi får beskjed før lineren bestilles, kan dette breddemålet enkelt kortes inn.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Kassetrapp Inntil 120cm bred, inkl. pris for tilpassing av LINER). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.