G&J Magnelis veggtrapp 4 m, 4-trinn, til under liner

Varenummer: 1211003Ta kontakt

Ta kontakt for pris

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Alt for bassengbygging,

Produktbeskrivelse

Gullberg & Janssons veldesignede helveggstrapp Magnelis er utformet, så den gir størst mulig badekomfort og trivsel. Helveggstrappen går langs hele poolens korte side, og det øverste trappetrinnet er 60 cm bredt, som gir en god sitteflate for samtlige badegjester. Tegningen viser helveggstrapp med fire trappetrinn sett fra siden.

Gullberg & Janssons helveggstrapp Magnelis finnes i fire størrelser og passer til alle rektangulære standardpools. Helveggstrappen leveres som byggesett med 5 års materialegaranti.

Helveggstrappen monteres enkelt ved å plassere den under lineren, når bassenget bygges, eller i forbindelse med et linerskift. Det går raskt å montere gavltrappen, og det finnes et komplett monteringssett som anbefalt tilbehør med alle deler, som behøves for korrekt montering inkl. fugeskum, pistol til fugeskum, PU-lim, pussebrett til EPS-justering, limskraper m m.

Gavltrappen har en robust konstruksjon, som består av et antall formtilskårne skumplastblokke (EPS*), som gir et bærende, stabilt fundament. Selve trappetrinnene er beskyttet av Magnelis-plater, som har en meget god korrosjonsmotstand og er velegnet til et bassengmiljø.

* EPS: Ekspandert polystyren. Helveggstrappen består av EPS med kvalitetsklasse S80, som anvendes i veggelementer, villafundamenter etc.

Frakt tilkommer direkte fra leverandøren. Ta kontakt for pris