Fliser Gemma

+ Les mer om Fliser Gemma

Viser alle 12 resultater

Fliser fra Gemma-kolleksjonen til Ezarri –

Ordet Gemma er opprinnelig fra latin, og betyr edelsten på spansk.

Gemma er er en blank mosaikk flis med unike marmorerte og uendelige refleksjoner.
Ideelle for å oppnå det ultimate uttrykket, og alltid unik.
Designet for interiør, svømmebasseng, spa, badstuer og velværeområder.
Inspirert av Gemma Mengual.

Akkurat som en edelstein, skinner Gemma-samlingen på en naturlig måte.
Den glansede overflaten forbedrer lyset og projiserer refleksjoner som belyser hvert hjørne av svømmebassenget, samtidig som det skaper en varmere atmosfære.

Flisene til Ezarri er glassmosaikk av rent glass.

Akkurat dette er viktig, for keramiske fliser tar opp litt fuktighet, og da får en frostsprengning.
Det gjør en ikke med glassmosaikk. Det er også avgjørende at flisene ikke har nett eller papir på baksiden.

Limet må få kontakt med hele flisa. Ezarri har utviklet joint point system som sikrer nettopp dette.

Prisen som er oppgitt er pr kvadratmeter (m²), flisene kommer i esker med 2 m² så det må bestilles partall og minimum på 30 m².

Om Gemma – inspirasjonen til de nye flisene:

Gemma Mengual er den eneste svømmeren i verden som har vunnet fire gullmedaljer på et europamesterskap. Hun regnes som en av de beste synkroniserte svømmere gjennom tidene og en verdensledende innen sporten sin. Hun konkurrerer på det spanske laget og er også kjent under kallenavnet Mermaid (havfrue). Hun har vunnet 17 gull, 18 sølv og 12 bronsemedaljer ved verdens- og EM og OL.

Gemma: Ordet gemma er opprinnelig fra latin, og betyr edelsten på spansk. Gemma-samlingen er inspirert av disse naturlige underverkene, som har mange av dydene i samlingen: Unikhet, lysstyrke, holdbarhet, respekt for miljøet og ekstraordinær god.

Denne inspirasjonen deles også av et annet akvatisk vidunder: synkronisert svømming. Og vi kan ikke snakke om denne sporten og edelstener uten Gemma Mengual.

Perfekt ufullkommen
Hver edelsten er forskjellig. Hver og en er unik. Spesiell, full av nyanser. Det er slik Gemma-samlingen oppfattes. Hver mosaikk har unike marmorerte og uendelige refleksjoner, ideelle for å oppnå det ultimate uttrykket for skjønnhet. Alltid unik.

Skinner ut med sitt eget lys
Akkurat som en edelstein, skinner Gemma-samlingen på en naturlig måte.
Den glansede overflaten forbedrer lyset og projiserer refleksjoner som belyser hvert hjørne av svømmebassenget, samtidig som det skaper en varmere atmosfære.

En edelsten er for alltid
Og det er også et basseng som har en Ezarri-overflate. Alle kolleksjonene til Ezarri er fremragende når det gjelder holdbarhet, som et resultat av materialkvaliteten, den mest avanserte produksjonsteknologien og deres eget eksklusive system JointPoint.

Rett fra naturen
Akkurat som edelstener, er Ezarri-kolleksjonene skapt og inspirert av naturen ved hjelp av 100 % resirkulert glass. Resultatet av dette er svømmebasseng som passer perfekt inn i alle omgivelser.

Usedvanlig vakkerHvis det er noe som skiller en edelsten, er det dens høye skjønnhet. På samme måte er Gemma-kolleksjonen, inspirert av edelstener, enestående når det gjelder ekstraordinære nyanser, dens perfekte finish og den utsøkte fargepaletten.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Fliser, Gemma QUARTZ). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.