Fliser, Zen TIGRATO

Fliser, Zen TIGRATO

Fliser Tigrato fra Zen kolleksjonen til Ezarri –
er en mosaikk flis av rent glass, med matt marmorert finish.
Spesielt designet for interiør, svømmebasseng, hotell, spa, sauna,
badstuer og velværeområder.
Zen Tigrato – Noen ganger er enkelhet uttrykk for kompleks eleganse.

Flisene til Ezarri er glassmosaikk av rent glass. Akkurat dette er viktig, for keramiske fliser tar opp litt fuktighet, og da får en frostsprengning.
Det gjør en ikke med glassmosaikk. Det er også avgjørende at flisene ikke har nett eller papir på baksiden.
Limet må få kontakt med hele flisa. Ezarri har utviklet joint point system som sikrer nettopp dette.

 

Varenummer: 7-50155

kr 1 499

- +
Kategori:

Produktbeskrivelse

Fliser, Zen TIGRATO

  Fliser Tigrato fra Zen kolleksjonen til Ezarri – er en mosaikk flis av rent glass, med matt marmorert finish. Spesielt designet for interiør, svømmebasseng, hotell, spa, sauna, badstuer og velværeområder. Zen Tigrato – Noen ganger er enkelhet uttrykk for kompleks eleganse. Farge: Grå Flisene til Ezarri er glassmosaikk av rent glass. Akkurat dette er viktig, for keramiske fliser tar opp litt fuktighet, og da får en frostsprengning. Det gjør en ikke med glassmosaikk. Det er også avgjørende at flisene ikke har nett eller papir på baksiden. Limet må få kontakt med hele flisa. Ezarri har utviklet joint point system som sikrer nettopp dette.   Prisen som er oppgitt er pr kvadratmeter (m²), flisene kommer i esker med 2 m² så det må bestilles partall og minimum på 30 m².
Fraktkostnader fra leverandør tilkommer.
Til info: Gjør flisevalget litt spennende og bland litt fliser. Som du ser på våre sider, så er det mange freshe design å velge mellom. Vær også obs på at produsenten faktisk kan blande din personlige mix. Så har du farger og stiler du ønsker å mikse, ta kontakt for mer informasjon.