Liner

+ Les mer om Liner

Liner (vannpose) til svømmebasseng

En liner (uttales lainer) er en «vannpose» som gjør bassenget vanntett. Lineren er laget av PVC, og de linerne vi snakker om her, er prefabrikkerte på mål til hvert enkelt basseng. Prefabrikkerte linere finnes i  forskjellige kvaliteter, tykkelser og farger.

Grovt sett er det to hovedgrupper av linere.

Tynne linere som brukes mest på stålplatebasseng. Disse linerne er ofte 0,45 – 0,6 mm tykke, og det er rimelig å forvente at de varer 10  – 15 år før de må byttes

Kraftigere linere som brukes til støpte basseng og laftebasseng. Disse er som oftest 0,75 mm tykke, og en kan forvente at de varer 15 – 25 år.

DU er linerens venn eller fiende

I begge hovedgruppene er det store variasjoner på kvaliteten, men det er likevel hvordan du steller bassenget ditt som er den mest avgjørende faktoren for hvor lenge lineren skal vare. Veldig mange ødelegge linerne sine ved å slurve med kjemikvaliteten i vannet. Både feil pH og for mye klor ødelegger en liner (vannposen).

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Underduk Memoform 1,5m bredde (blå/hvit)). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.