Celsius Liner

+ Les mer om Celsius Liner

Prisene under er for et basseng med størrelse 3 x 6 m med og uten hjørnetrapp og dybde 1,5 m.
Ta kontakt 
med oss for å få pris på liner til ditt basseng.

Viser alle 3 resultater

Celsius Liner – Liner til svømmebasseng

Dette er lineren for deg som ønsker vanntemperatur opp til 33 grader, samt høyere garantier på fasong og klorbestandighet. Leveres i 6 ensfarger, 15 mønstre og mulighet for 33 border.

Celsius Liner er den mest brukte lineren til støpte basseng.

Den er innsatt med stoffer som gjør at alger, bakterier og mikroorganismer vanskelig fester seg til overflaten på liner. Det er derfor veldig viktig at du aldri bruker andre rengjøringsmidler eller kjemikalier enn det som er beregnet på basseng.
NB. Alger/sopp som kan komme fra baksiden av lineren, forhindres ved å bruke alkorplus på underduken før lineren monteres.

Celsius linerne sveises på mål spesifikt til ditt basseng, og kan også takle innvendige og utvendige trapper.
Da det er mange faktorer som spiller inn på prisen, har vi kun tatt med noen eksempler på noen standard mål med vår standard hjørnetrapp.

Celsius liner finnes 6 forskjellige farger, 15 mønstre, og kan suppleres med flere border i overkant. Det er også mulig å få lineren med to farger. Altså en farge på gulvet, og en annen farge på veggen. For eksempel mønstret gulv, og ensfarget vegg.

Celsius farger og mønster

Lineren kan henges opp på flere forskjellige måter.

Normalt brukes hung oppheng til støpte basseng som for eksempel Thermopool basseng, og overlapp til for eksempel Atlantis stålplatebasseng.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Liner Celsius Mønstret). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.