Liner Premium Ensfarget

Prisen er for et basseng med størrelse 3m x 6m uten trapp og dybde 1,5m.
Ta kontakt med oss for å få pris på liner til ditt basseng.

3x6m u/trapp Dybde: 1,5mVarenummer:

kr 23 203

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori:

Produktbeskrivelse

Liner Premium Ensfarget

Liner til svømmebasseng

Liner Premium Ensfarget
Dette er lineren for deg som kun ønsker det beste innen vanntemperatur (opp til 35 grader/33 grader kontinuerlig), samt høyeste garanti på fasong og klorbestandighet.

Premium lineren kan leveres i 9 ensfargete alternativer; Hvit, Lys Blå, Marine Blå, Sand, Brun, Skum Grå, Lys Grå, Antrasitt Grå og Svart.

Den er innsatt med stoffer som gjør at alger, bakterier og mikroorganismer vanskelig fester seg til overflaten på liner. Det er derfor veldig viktig at du aldri bruker andre rengjøringsmidler eller kjemikalier enn det som er beregnet på basseng.
NB. Alger/sopp som kan komme fra baksiden av lineren, forhindres ved å bruke alkorplus på underduken før lineren monteres.
Premium linerne er 0,75 mm, og sveises på mål spesifikt til ditt basseng, og kan også takle innvendige og utvendige trapper. Da det er mange faktorer som spiller inn på prisen, har vi kun tatt med noen eksempler på noen standard mål med og uten vår standard hjørnetrapp i ensfarget liner.

Lineren kan henges opp på flere forskjellige måter.
Normalt brukes hung oppheng til støpte basseng som her er priset.

Prisen er basert 3 x 6m og 1,5 m dybde uten hjørnetrapp.

Liner er bestillingsvare, da det produseres på dine mål, og ønske av farge, trapp etc.

Bildene på dette produktet viser flere farger. Trapper på bildene kan avvike fra vår standard, og er kun ment som visning av fargene.

Liner Premium Ensfarget

Premium farger