Selvbyggerpakke basseng 5,0 x 10,0 m

Varenummer: 3780p

kr 71 464

- +
2-4 virkedager
Gratis levering hjem på døren!
Kategori: Basseng, Alt for bassengbygging,

Produktbeskrivelse

Utstyrspakke for deg som vil støpe basseng selv. Veiledning inkludert

Ofte får vi henvendelser fra kunder som av forskjellige grunner ønsker å støpe bassenget selv. De vil bruke Leca, betongblokker eller i helstøpt betong. Vi synes selvsagt at det er helt ok, men disse henvendelsene fører gjerne til mye veiledning om hva som trengs og hvordan ting skal gjøres. For å forenkle det litt for oss selv og dere, har vi satt sammen ferdige pakker som inneholder alt du trenger for å bygge et slikt basseng. Du bestemmer selv størrelsen på bassenget, men prisen gjelder «opp til» det angitte målet.

Hvis DYBDEN avviker mye fra 1,5 m i snitt, må vi også se å prisen, da liner og underduk for et spesielt dypt basseng kan koste en del.

Tidlig i prosessen, vil vi be om en skisse av hvordan du tenker deg bassenget. Dette for å forvisse oss om at vi kan levere liner til et slikt basseng som du ser for deg. Pakken baserer seg nemlig på prefabrikkert liner, og de har visse begrensninger.

 

Veiledning for bygging er inkludert i pakkeprisen.

Som sagt sitter vi mye og veileder om dette. Det vil vi fortsatt gjøre, men nå ETTER at du har kjøpt en pakke. Du må bestemme deg for hvilken størrelse du ønsker på selvbyggerpakken, og inngå en avtale med oss om kjøp av denne.

Da vil vi veilede deg ned på nødvendig detaljnivå i hvordan du skal bygge bassenget.

Vår veiledning gjelder selvsagt bare det basseng-tekniske. Hvordan du skal armere og støpe, må du ta med dem som leverer utstyr til det.

 

Pakkepris på selve bassenget, ikke nødvendigvis ALT du trenger

Det er så mange grunner til at folk vil støpe bassenget selv; – spare penger, bassenget er en del av en større konstruksjon som krever støping, spesielle krav med hensyn til utforming som løses best med støping. Vi har derfor begrenset pakken til å gjelde bare det du trenger til bassenget. Alt annet du trenger, kan du velge fritt i vår nettbutik, eventuelt ved å få tips gjennom konfiguratoren.

 

Bassengpakken inneholder:

  • Skimmer «wide mouth», hvit ABS
  • Returdyser 2 stk med veggjennomføring, hvit ABS
  • Bunnavløp, hvit ABS
  • Ensfarget liner (vannpose), ferdig sveiset på dine mål. Dette er den største kostnaden.
  • Underduk og lim til denne
  • Opphengsprofil til liner

Det er selvsagt ingen kjøpeplikt for alt det andre som trengs for å få et funksjonelt basseng, men vi veileder gjerne om hva som er fornuftige valg.

Sikring mot drukning, oppvarming, eventuell kjemistyring….