Europool – kortere vei til din bassengdrøm

Europool er bassenget for deg som vil ha et rimelig basseng, men ikke gi avkall på kvalitet. Les hvorfor du bør velge nettopp dette glassfiberbassenget.

Vi har i 15 år solgt bassengets Rolls Roys, og du skal fortsatt få kjøpt Polyfaser hos oss. Men etter mange år i bassengbransje hadde vi lyst til å utvide vårt sortiment, og tilby våre kunder et rimeligere alternativ. Men med en kvalitet vi i Basseng kan stå inne for.

Hos oss kan du nå få et kvalitetsbasseng til en lavere pris.

Europool det åpenbare valget

Basseng er vår lidenskap og noe vi brenner for. Vi tok oss derfor god tid og gikk nøye til verks da vi skulle velge ut vår neste bassengtype og leverandør. Etter flere dager på fabrikken, sjekk av referanser og forhandlere, landet vi til slutt på Europool. Vi ble overbevist fordi:

  • Europool kjøper produktene de bruker i Nederland og Tyskland.
  • To sjikt med gelcoat innerst i bassenget, i stedet for ett. Gelcoaten er sjiktet som gir fargen, og som også må være motstandsdyktig mot kjemi.
  • Garantien gjelder for vanntemperatur opp til hele 30 C°, hvor mange andre leverandører kun garanterer til 28 °C.
  • Ståldragere er montert rundt bassenget i to høyder, både i «magehøyde» og øverst. De fleste produsentene har ståldrager i en høyde, som regel øverst. Ståldragerne gir bassengene stabilitet slik at de holder seg rette og pene.
  • Vi tilbyr at alle deler monteres på bassengene på fabrikken av proffene som har laget bassenget. Det gjelder lys, skimmer, returdyser og bunnavløp. Vi sparer heller ikke på antallet skimmere og returdyser, men leverer i henhold til internasjonal standard. Til forskjell fra mange, setter vi også inn et «bunn»-avløp nederst på veggen. Det er veldig nyttig når du skal senke vannstanden i bassenget.
  • Ekstra tykt lag med isolasjon utvendig, ca. 3 cm. Isolasjonen er selvsagt viktig for varmetapet, men den er også viktig for å beskytte bassengkroppen.
  • Moderne kant øverst på bassenget. For en del år siden ble formene til bassengene laget med en veldig kraftig kant rundt bassenget øverst. En del produsenter bruker enda disse formene. Europool derimot har en relativt lav, pen øvre kant, men om en ønsker, kan denne dekkes med terrasse eller kantstein. De høye kantene er vanskelig å skjule, for hvis du skal gjøre det, da blir vannstanden uheldig lav.
  • I motsetning til mange andre leverandører har Europool samme pris for alle farger.

Å velge basseng er en investering og det kan være lett å gå seg vill. Vi skjønner at det kan være vanskelig for deg, ettersom det ikke er lett for oss profesjonelle å skille de seriøse produsentene fra de useriøse. På overflaten ser bassengene ganske like ut, og det hele koker faktisk ned til om dere liker utvalget vi kan tilby, og om dere har tillit til oss. Dere kan være trygge når dere velger Europool fra oss.

Se utvalget her

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips