Nova Comfort - Normal takhøyde

NOVA Comfort – overbygg med normal takhøyde til svømmebasseng

Nova Comfort, i aluminiumshvit eller antrasitt grå farge, er vår eksklusive standardserie med normal takhøyde. Utrustet med automatisk seksjons låsing, og ekstra flate komfortskinner. Nova Comfort har skyvedør som standard. Døren kan monteres på valgfri side, venstre eller høyre. Med forlengelseskinner kan du skyve bassengtaket forbi hele bassenget.

Nova Comfort passer alle standard basseng, både med og uten kantstein. Modellserien er meget populær, og oppfyller alle krav som kan stilles til et bassengoverbygg. Og har samtidig en elegant og robust konstruksjon.

Nova Comfort er et barnesikkert overbygg med lås, og modellserien passer spesielt godt for deg som er ute etter et normalt høyt, og stilrent overbygg, som ikke tar for stor plass i hagen. Til tross for høyden er det god plass til å svømme under taket.

Nova Comfort har automatisk seksjons låsing, noe som betyr at overbygget kan åpnes og stenges raskt og enkelt, da seksjonene har en automatisk låsefunksjon. Seksjonene er ikke hektet sammen i hverandre, og overbygget kan for eksempel være åpent på midten. Når overbygget er stengt, er det barnesikkert og kan kun åpnes med nøkkel.

Nova Comfort standard leveres flatpakket som byggesett, men kan også leveres i ferdigmonterte seksjoner for enklere installasjon, mot et tillegg i prisen.
Tåler snø!?

Selvsagt tåler våre overbygg snø, ja faktisk akkurat like mye som alle andre overbygg på det norske markedet. Når vi likevel ikke anbefaler dem brukt som vinterdekke, er det fordi vi ikke ønsker å skyve risikoen og ansvaret for eventuell brekkasje over på deg som kunde. Legg merke til at noen som skriver «tåler snø» med store bokstaver, skriver med mindre skrift: «Det fungerer også som vinterdekning. Ved mye snø eller tung snø skal overbygget understøttes eller måkes.» Underforstått, hvis det bryter sammen, er det ditt ansvar.
Men er du trygg på at du er hjemme og kan måke det, så kan du nok bruke dem som vintertildekking, men vi gir ingen garanti.

Teknisk informasjon Nova Comfort

Overbyggene er godkjent etter de strengeste krav NF P 90 309.

Nova Comfort har skyvedør som standard. Døren kan monteres på valgfri side av den høyeste seksjonen. Med forlengelseskinner (anbefalt tilbehør) kan du skyve bassengoverbygget forbi hele bassenget. Nova Comfort leveres som byggesett, men kan også mot pristillegg, leveres i ferdigmonterte seksjoner for enda enklere installasjon.

Fargevalg på profiler: 44/40 mm mattlakkerte profiler i aluminiumshvit (RAL9006), eller antrasitt grå (RAL 7016).

Flate skinner, høyde 12 mm, sølvelokserte (aluminium).

Valg av panel: Dobbeltvegget kanalplast (PC*, 6 mm) eller klarplast (PC*, 3 mm)

Låsefunksjon: Automatisk seksjons låsing med nøkkel

Dørløsning: Skyvedør på valgfri side og avtakbar front- og bakgavl

Garanti: 3 års materialgaranti

Ekstrautstyr: Forlengelseskinner 320 cm, Gavldør

Info: Nova Comfort leveres i boks direkte fra leverandør. Frakt tilkommer. Leveringen foregår enten ved at emballasjen åpnes og hver del lastes av for hånd av mottaker, eller at den lastes av hel ved hjelp av kranbil (mot pristillegg – anbefales).

* PC: Polykarbonatplast

+ Les mer om Nova Comfort - Normal takhøyde

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Overbygg Nova Comfort 4 x 8 m. 410x810 ant, poly klar). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk
Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.