NOVA Comfort – overbygg med normal takhøyde til svømmebasseng

Nova Comfort, i aluminiumshvit eller antrasitt grå farge, er vår eksklusive standardserie med normal takhøyde. Utrustet med automatisk seksjons låsing, og ekstra flate komfortskinner.
Nova Comfort passer alle standardbasseng, både med og uten kantstein. Modellserien er meget populær og oppfyller alle krav som kan stilles til et bassengoverbygg, samt har en elegant og robust konstruksjon.

Nova Comfort er et barnesikkert overbygg med lås og modellserien passer spesielt godt for deg som er ute etter et normalt høyt, og stilrent overbygg, som ikke tar for stor plass i hagen. Til tross for høyden er det god plass til å svømme under taket.
Nova Comfort har automatisk seksjons låsing, noe som betyr at overbygget kan åpnes og stenges raskt og enkelt, da seksjonene har en automatisk  låsefunksjon. Seksjonene er ikke hektet sammen i hverandre og overbygget kan for eksempel være åpent på midten. Når overbygget er stengt, er det  barnesikkert og kan kun åpnes med nøkkel.

Overbyggene er godkjent etter de strengeste krav NF P 90 309.

Teknisk informasjon Nova Comfort

Nova Comfort har skyvedør som standard. Døren kan monteres på valgfri side av den høyeste seksjonen. Med forlengelseskinner (anbefalt tilbehør) kan du skyve bassengoverbygget forbi hele bassenget. Nova Comfort leveres som byggesett, men kan også mot pristillegg, leveres i ferdigmonterte seksjoner for enda enklere installasjon.

Fargevalg på profiler: 44/40 mm mattlakkerte profiler i aluminiumshvit (RAL9006), eller antrasitt grå (RAL 7016).

Flate skinner, høyde 12 mm, sølvelokserte (aluminium).

Valg av panel: Dobbeltvegget kanalplast (PC*, 6 mm) eller klarplast (PC*, 3 mm)

Låsefunksjon: Automatisk seksjons låsing med nøkkel

Dørløsning: Skyvedør på valgfri side og avtakbar front- og bakgavl

Garanti: 3 års materialgaranti

Ekstrautstyr: Forlengelseskinner 320 cm, Gavldør

Info: Nova Comfort leveres i boks direkte fra leverandør. Frakt tilkommer. Leveringen foregår enten ved at emballasjen åpnes og hver del lastes av for hånd av mottaker, eller at den lastes av hel ved hjelp av kranbil (mot pristillegg – anbefales).

* PC: Polykarbonatplast

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips