Fliser Ezarri
Fliser til basseng – og mange flere bruksområder!

Vår erfaring er at det går godt an å legge fliser i basseng, også utendørs i Norge. Forutsetningen er at man velger riktige fliser, og riktige produkter.

Flisene til Ezarri er glassmosaikk av rent glass. Akkurat dette er viktig, for keramiske flier tar opp litt fuktighet, og da får en frostsprengning. Det gjør en ikke med glassmosaikk. Det er også avgjørende at flisene ikke har nett eller papir på baksiden. Limet må få kontakt med hele flisa. Ezarri har utviklet joint point system som sikrer nettopp dette.

Videre er det viktig å bruke membran, lim og fuge som er beregnet på basseng.
Andre bruksområder
Ezarri fliser er også godt egnet til andre bruksområder. Bad, kjøkken, stue, hotell, offentlige bygg, sauna, spa, velværesenter… Her er det bare kreativiteten som stopper mulighetene. La deg inspirere blant de utallige mulighetene som finnes. Se bilder på produktene og spør oss gjerne om hjelp.

Alle priser oppgis pr. m².
Fliser er bestillingsvare, (enkelte modeller er med minimumsordre). Ta kontakt for mer informasjon.

Mer tekst under bildene.

Kan Thermopool basseng flislegges?

Det går godt an å legge fliser i et basseng av typen Thermopool, også utendørs. Produsenten av vårt Thermopoolbasseng har utviklet et eget system med armert membran som gjør at flisene tåler både frost og varme.

Kan man legge fliser selv i et basseng?

Svaret er ja, hvis man er litt handyman. Det er relativt enkelt å legge fliser selv, men man må arbeide med stor nøyaktighet (bruksanvisning følger varen). Vi gir veiledning hvis du ønsker å gjøre det selv.
Ønsker du pris på å få jobben gjort av oss, si gjerne ifra.

 

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips