Solo Sommer

4780mm x 3580mm

Ta kontakt for pris

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Kjøp komplett hagestue

Med komplett hagestue mener vi reisverk i limtre, vegger og tak.

Frittstående hagestue med pulttak (ubrutt tak) med kvaliteten Solo Sommer – et enkeltglasssystem som er beregnet for bruk om sommeren. Glasset er 4mm herdet enkeltglass.
To vegger har skyvedører, en vegg har panel med skyvevindu og bakveggen har panel på yttersiden.
Det er viktig med gode luftemuligheter da det kan bli veldig varmt inne i hagestuen på sommeren når solen varmer.

Mål på hagestuen:

Lengde: 4780mm
Bredde: 3580mm
Høyde: 2593mm
Karmhøyde: 2000mm

Tak: 16 mm, Opalhvit,
Vinkel: 5°

Taket består av gjennomskinnelige plater i kanalplast. Vi bruker bevisst ikke begrepet gjennomsiktige, for disse platene ser en ikke gjennom, men de slipper mye lys gjennom (som en frosta dusjvegg).

Våre reisverk er alltid av limtre i høyeste kvalitet gran(ubehandlet). Det at reisverket er av limtre, betyr at det er veldig sterkt uten å bli så grovt dimensjonert. En vil jo at det skal se litt smekkert og pent ut også.
Alt kommer ferdig kappet på eksakte mål og alt av utfresinger er gjort slik at du vil spare mye tid når du skal sette sammen hagestuen. Hvis du skal betale en snekker for å gjøre jobben, kan vi love deg at det er mye spart på akkurat dette!

Velg mellom 3 forskjellige farger på profilene; hvit, grå/natureloksert eller svart.
Velg også om du vil ha med komplett sett med takrenner og rør til hagestuen, disse kommer i svart eller hvit.

Dersom du ønsker en lyspakke til hagestuen din så skreddersys dette til deg.
Lyspakken kommer komplett med opphengsprofiler, skinner, led lys, veggmontert lysbryter med dimmerfunskjon, fjernkontroll med dimmerfunksjon, trafo og monteringsanvisning.
Kontakt oss så sender vi deg et tilbud på lyspakke til nettopp din hagestue.

Gratis frakt helt hjem (på bestillinger over kr 25 000).

Ønsker du andre mål eller andre type partier så er det bare å ta kontakt så sender vi deg et tilbud. 

Er hagestuen søknadspliktig?

Veldig ofte er den det, og alltid hvis den kobles til huset. Er den frittliggende og ikke mer enn 50 m², er den ikke søknadspliktig, men vårt råd er at du i alle fall tar en prat med din lokale kommune.

På kommunen vil du få de nødvendige skjemaer for å kunne søke, men du vil alltid trenge nabovarsel og følgende tegninger:
– Fasadetegninger fra alle sider som hagestuen vises
– Situasjonsplan med hagestuen inntegnet
– Plantegning
Som regel er det nok å ta utgangspunkt i eksisterende tegninger for huset deres og tegne inn det nye for hånd.

Klarer jeg å bygge selv?

Akkurat det er det like vanskelig å svare på som å si hvor lang en strikk er. Men det er overraskende mange som fint klarer å bygge en hagestue selv, for alt er ferdig kappet og tilrettelagt fra produsenten. Våre hagestuer er mer ferdiglaget enn hos de fleste andre, fordi vi lager på dine mål, ikke modulbasert som du selv må tilpasse.
Vi pleier å si at hvis du kan bygge en terrasse, vannrett og i vinkel (og uten at den siger etter noen år), så greier du å bygge en hagestue.

Igjen må vi understreke at det er raskere og enklere å bygge våre hagestuer enn de fleste andre i samme kategori. Dette fordi våre hagestuer er individuelt konstruert etter dine mål, altså «spesial made for you». Hver utfresing og hver komponent er nøyaktig slik den skal være når du setter den sammen. Hvis du skal betale en snekker for å gjøre jobben, kan vi love deg at det er mye spart på akkurat dette!

Fundamenteringen:

En hagestue er i seg selv ganske lett. Ikke så mye treverk, et veldig lett tak og glassfelt til vegger. Det som er utfordringen er at vekten av snølast blir fokusert på noen veldig få punkter (stolpene). En må derfor være svært nøye med at disse punktene er godt fundamentert, helt ned til telefri dybde.

Solo Sommer 4780×3580 Målsatte skisser

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips