Hagestue med ubrutt tak eller pulttak

Multi Iso-taksystem

En hagestue må selvsagt ha et tak, og helst vil vi at taket skal slippe mest mulig lys inn i hagestuen. Da tenker mange at glass måtte være det ideelle, men ikke nødvendigvis. Hvis glass skal bli sterkt nok til å ligge på et tak, må det være tykt og laminert og blir følgelig veldig tungt. Da må den bærende konstruksjonen være tilsvarende sterk, og den blir derfor fort massiv. Multi Iso-taksystem – Polykarbonat kanalplast tilfredsstiller både det å slippe inn mye lys, og å være lett, ja faktisk veldig lett. Og så er polykarbonat utrolig sterkt.

Multi Iso-taksystem leveres i to tykkelser, 16 mm eller 32 mm plater. Platene er opalhvite og veldig sterke og stive.

Taket leveres alltid komplett med nødvendige profiler for å feste platene og med rustfrie skruer. Platenes kanaloppbygging gjør at de er stive også på tvers og de kan derfor ofte monteres uten tverrlekt under lekter. Taket leveres på standard mål eller etter spesialmål.

Mer tekst under bildene og video

Hagestue

Isolertak 16 mm takplater

Platebredde 980

Ta kontakt for pris
Hagestue

Isolertak 16 mm takplater

Platebredde 1200

Ta kontakt for pris
Hagestue

Isolertak 32 mm

PLATEBREDDE 1200

Ta kontakt for pris

Fakta om Multi Iso Taksystem

Varmeisoleringen for 16 mm takplater er U-verdi 2.0W/m2 K. Dersom du ønsker tak for vinter-hagestuer så anbefaler vi 32 mm takplater. For disse blir varmeisoleringen U-verdien 1.1W/ m2 K. Underprofilene er laget av PVC og utstyrt med gummilister, for å hindre kneppelyder fra taket når temperaturendringer gjør at platene utvider seg eller krymper. Mothakeprofilen er laget av UV-stabil PVC med integrert tettelist. Synlige ytterprofiler som framkantsprofil, avslutningsprofiler samt bakkantprofil består av lakkerte aluminiumprofiler. Takplatene kan kuttes med en fintannet håndsag. Profilene kappes med baufil.

Mål og delinger

Takplatene som er 16 mm finnes i breddene 980 mm og 1200 mm. Takplatene som er 32 mm kommer i platebredde 1200 mm.

Takplatene leveres i lengder på hver halvmeter fra 2 til 7 m.

Husk at profilen som platene legges i, bygger 26 mm i bredden. Derfor bygger en 980 mm plate egentlig 1006 mm (CC-1006mm) og en 1200 mm plate 1226 mm (CC-1226 mm).

Taket må monteres med en helling på minst 5 grader, ca 8.7 cm/m.

Trykk her for inspirasjonsbilder i galleriet
Trykk på bildet over for inspirasjonsbilder i galleriet

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips