Isolertak 16 mm takplater

Platebredde 980

Ta kontakt for pris

Stor etterspørsel ­– bestill tidlig! >> Les mer

Nullstill
Varenummer: I/A Kategorier: , Brand:

Beskrivelse

Isolertak 16 mm takplater

Prisene som fremkommer over, er inkludert nødvendige profiler og skruer.

Isolertak 16 mm takplater, Platebredde 980

UV-beskyttelse

Takplatene har et beskyttende lag på toppen som beskytter mot solens UV stråler. Den beskyttende folien er markert med tekst på den siden som skal vende oppover.

Isolertaket består av 16 mm eller 32 mm plater av polykarbonat kanalplast. Platene er opalhvite og veldig sterke og stive. Taket leveres alltid komplett med nødvendige profiler for å feste platene og rustfrie skruer. Platenes kanaloppbygging gjør at de er stive også på tvers og de kan derfor ofte monteres uten tverrlekt under lekter. Taket leveres på standard mål eller etter spesialmål.

Takfakta

Varmeisoleringen for 16 mm taksplater er U-verdi 2.0W/m2 K. Dersom du ønsker tak for vinter-hagestuer så anbefaler vi 32 mm takplater. For disse blir varmeisoleringen U-verdien 1.1W/m2 K. Underprofilene er laget av PVC og utstyrt med gummilister, for å hindre kneppelyder fra taket når temperaturendringer gjør at platene utvider seg eller krymper. Mothakeprofilen er laget av UV-stabil PVC med integrert tettelist. Synlige ytterprofiler som framkantsprofil, avslutningsprofiler samt bakkantprofil består av lakkerte aluminiumprofiler. Takplatene kan kuttes med en fintannet håndsag. Profilene kappes med baufil.

Mål og delinger
Takplatene som er 16 mm finnes i breddene 980 mm og 1200 mm. Takplatene som er 32 mm kommer i platebredde 1200 mm. Takplatene leveres i lengder på hver halvmeter fra 2 til 7 m. Husk at profilen som platene legges i, bygger 26 mm i bredden. Derfor bygger en 980 mm plate egentlig 1006 mm (CC-1006mm) og en 1200 mm plate 1226 mm (CC-1226 mm).
Taket må monteres med en helling på minst 5 grader, ca 8.7cm/m.

Frakt
Ved bestillinger over kr 50 000 leveres alt helt hjem uten ekstra kostnad. Under kr 50 000 kommer det fraktgebyr (vi trenger leveringsadresse for å beregne beløp).

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips